Kätlin Niinepuu oli Brasiilias Eesti võistkonna parim

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kätlin NiinepuuKätlin Niinepuu Brasiilias võistlemas. Foto kutsehariduse.ee

Brasiilias toimunud kutsemeisterlikkuse maailmameistrivõistlustel tuleb parima tulemuse ja Best of Nation medaliga koju Haapsalu kutsehariduskeskuse vilistlane, restoraniteenindaja Kätlin Niinepuu.

Best of Nation medali saab võistleja, kes oma maa võistkonnas teenis kõige rohkem punkte. Kätlin Niinepuu saavutas 34 võistleja hulgas 18. koha ning sai lisaks meisterlikkusemedali. Meisterlikkusemedali saavad noored, kelle punktisumma ületas võistlusel 500 piiri ja sellega tunnustatakse noorte väga häid kutseoskusi. Eesti võistkonnast teenis meisterlikkuse medali ka veebidisainer Hendry Sadrak.

Brasiilias Sao Paolos peetud ülemaailmsetel kutsemeistrivõistlustel WorldSkills 2015 osales 1200 õppurit 63 riigist. Eestit esindas üheksa noort meistrit, kellest kaks — Kätlin Niinepuu ja tisler Ergo Orumaa —, on Haapsalu kutsehariduskeskuse vilistlased.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments