Läänemaa rahvatantsijad esinevad Tallinna Raekoja platsil

Dolores Mäekivi

dolores.maekivi@gmail.com

West 60

Rahvatantsurühm West tantsib pühapäeval raekoja platsil. Foto: Arvo Tarmula

Läänemaa rahvatantsijad astuvad pühapäeval üles Tallinna Raekoja platsil, kus „Ava Lava, Tallinn!” ürituse raames on külla kutsutud Lääne-Eesti muusikud ja rahvatantsijad.

Läänemaalt lähevad Tallinna segarahvatantsurühm West ja Ridala valla tantsurühm Haeska. Neid näeb Raekoja platsi laval tantsimas pühapäeval kell 12 ja 12.30, samal päeval astub üles näiteks ka ansambel Kukerpillid.

Tänavu neljandat korda toimuval üritusel avab Tallinna Raekoja plats taaskord oma lava erinevatest Eesti paigust tulnud muusikutele ja käsitöölistele. Ettevõtmise eesmärgiks on tuua Eesti Tallinnasse ja tutvustada seeläbi nii tallinlastele kui ka turistidele erinevate Eesti piirkondade kultuuri.

Üritus „Ava Lava, Tallinn!” sai alguse 27.-28.juunil, kui lava oli Ida-Eesti esinejate päralt, samuti on oma esinemised teinud ka Lõuna-Eesti ja Põhja-Eesti esinejad.

 

15.august:

12:15 muusikud KADI UIBO ja ARNO KALBUS

13:00 rahvatantsurühm KUU

13:45 ansambel KONTERBANT

15:00 ansambel KIHNU POISID

 

16.august:

12:00 rahvatantsurühm WEST

12:30 segarühm HAESKA

13:15 rahvakunstiansambel LEIGARID

15:00 ansambel KUKERPILLID

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments