Soraineni advokaadibüroo peab Roostal suvepäevi

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 6

sorainen4Soraineni partner ja vandeadvokaat Allar Jõks annab aru, millega nelja riigi advokaadid nädalavahetuse jooksul Roostal tegelevad.
Foto: Arvo Tarmula

Sel nädalavahetusel peab Roosta puhkekülas oma suvepäevi 200 inimest Soraineni advokaadibüroost.

„Siin on täies koosseisus meie Läti, Leedu, Eesti ja Valgevene kontorid koos suvepäevi pidamas – Roosta puhkeküla on ainuke Eestis, mis suudab nii suurele hulgale inimestele pakkuda majutust ja konverentsiruume ning sinna juurde merd, ilusat liivaranda ja ka sportimisvõimalusi igale maitsele,“ ütles büroo partner ja vandeadvokaat Allar Jõks.

Soraineni juhtivpartner Laimonas Skibarka märkis, et Sorainen erineb teistest advokaadibüroodest selle poolest, et ollakse üks, ühise vereringega firma, mis tegutseb neljas riigis. „Me oleme üks meeskond ja see on ka meie edu võti. Igal aastal toimub meil mitmeid regionaalseid üritusi, kus kõik meie inimesed kokku tulevad, ja üks neist ongi suvepäevad, mida me sellel aastal otsustasime pidada Läänemaal, Roosta puhkekülas. Tunne on suurepärane! Ilm on ilus, koht ise ja loodus on siin fantastilised! Meie inimesed on väga õnnelikud, et me just Roosta valisime,“ kiitis ta.

Soraineni partner ja vandeadvokaat Carri Ginter rääkis, et suvepäevade ajakavasse mahub nii mõndagi – üle maailma on kohale toodud mitmed tunnustatud koolitajad, tehakse meeskonnaüritusi ja otse loomulikult käib asja juurde ka meelelahutus, milleks Roosta õhkkond sobib suurepäraselt. „Eile tantsisime, täna tuleb bänd, kes tahab, teeb vahepeal sporti – olemine on suurepärane!“

sorainen4
Soraineni partner ja vandeadvokaat Allar Jõks

sorainen3
Soraineni partner ja vandeadvokaat Kaupo Lepasepp

sorainen2
Soraineni partner ja vandeadvokaat Carri Ginter

sorainen
Allar Jõks
sorainen6

 

Soraineni Leedu büroo Roostat nautimas

sorainen5

Soraineni juhtivpartner Laimonas Skibarka

Fotod: Arvo Tarmula

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments