Massu elab rannajalgpalliturniiri ootuses

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Priit Mäeorg pärast trenni Copacabana rannas. Foto: erakogu

Priit Mäeorg. ERAKOGU
Eeloleval pühapäeval, 16.augustil on Massus Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi ja Massu mõisa koostöös rannajalgpalliturniir. Turniirid toimuvad nii noortele, kui täiskasvanutele. Ettevõtmine on leidnud suurt kõlapinda, ära on tulnud öelda kahjuks mitmele võistkonnale. Eelkõige oleme mõelnud oma, lõuna-läänemaa laste peale ja meeste turniirist võtavad samuti osa selle piirkonna võistkonnad.
Massus on ka rannajalgpallikoolitus, õpetavad Eesti rannajalgpalli koondise mängijad. Koolituse viivad läbi meie oma mees Eesti koondises Priit Mäeorg ning Andreas Aniko, Aleksander Saharov ja Indrek Palm. Koolitus on tasuta ja õppima võivad tulla ka turniiril mitte mängivad sportlased. Koolituse algus on 10.

Pühapäevane rannajalgpalliturniir toimub Massu ratsaklubi hobustekoplis. Praegu käib 60X40 suuruse ja 25 cm paksuse liivaga kopli puhastustööd. Liiv sõelutakse ja puhastatakse. Rannajalgpalli mängitakse väljakul suurusega 38X26meetrit.

„Kõik saab pühapäevaks korda. Suur rõõm on taas koos jalgpalliklubiga, seekord midagi erilist ette võtta," ütles Massu mõisa peremees Armand Reinmaa.

Laste võistlusel osalevad võistkonnad Lihulast, Vatlast, Virtsust ja Haapsalust. Peakorraldajana plaanisin küll turniire täielikult oma piirkonna lastele, kuid ka Haapsalu nooremate võistkondade lapsevanemad tulevad liiva sisse hullama. Täiskasvanute turniirist võtavad osa Lõuna-Läänemaa JK, Hanila Tulevik, Vatla JK ja Massu Sõprade Selts.

Pühapäeval Massus osalevad Eesti rannajalgpalli koondislased olid kohe pakutud võimalusega nõus. Loomulikult on suur õnn ja suur rõõm, et meie oma klubist ja oma piirkonnast on kasvanud Eesti rannakoondise mängija. Mäeorg mängib Eesti rannakoondises juba neljandat suve. Kõige tähtsam aga, et vaid neli päeva ennem euroliiga finaalturniiri Pärnus, on pea pooled Eesti koondise mängijad väikeses Massus. Juba järgmisel päeval algab neil laager, et neljapäeval 20.augustil alustada mänge euroliiga finaalis, Euroopa 16 parema võistkonna hulgas. Mäeorg ja teised koondislased teevad osalemisega meie juures suure kummarduse väikese maaklubi jalgpallitööle.
 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
10 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ann
8 aastat tagasi

Kõik tore aga turniir toimus siiski liivaväljakul, mitte hobuste koplis 😉

Super
8 aastat tagasi

Tubli Getereu pane samamoodi edasi. Mis need teised õiendavad.

lugeja
8 aastat tagasi

Kes seda mõttetult kallist paberlehte ostab ?

No
8 aastat tagasi

jalaga taovad palli need, kes sellega midagi muud teha ei oska!

Nole
8 aastat tagasi
Reply to  No

Ja millise kehaosaga sina midagi hästi teha oskad?

Jama
8 aastat tagasi

Ainult jalka. kergejõustikus tuli medaleid. Vehklejad pidasid juubelit. Tambime ikka jagpalli.

Jamalele
8 aastat tagasi
Reply to  Jama

No miks sa siis ei kirjuta kergejõustikust ja vehklemisest?

volli
8 aastat tagasi

Lihula võit Pärnu üle ja Getreu sulest ilmus ju teisipäevases Lääne Elu paberlehes.

lugeja
8 aastat tagasi

Juba teine lugu rannajalgpallist ja Getreu enda kiituseks. Miks pole aga lugu jalkameestest kes Pärnu satsi võitsid, või kõige suuremast publiku menu pälvinud motokrossist ? Ometi on Lihulas hetkel kaks kirjasaatjat LE-s. Kui ei ole ise seotud siis pole ilmselt “õige” teema…

Enne loe, siis kommenteeri!
8 aastat tagasi
Reply to  lugeja

Teisipäevase Lääne Elu spordiküljel oli Lihula JK võit Pärnu satsi üle pealugu!