Lääne-Nigula vallavalitsuses alustab tööd kaks uut ametnikku

Dolores Mäekivi

dolores.maekivi@gmail.com

Lääne-Nigula vapp

Augusti kuus alustab Lääne-Nigula vallavalitsuses tööd kaks uut ametnikku, sotsiaaltöö spetsialist Epp Nelis ja arendusnõunik Raina Jeeberg.

„Uued ametnikud asuvad tööle eelmiste töötajate lahkumise tõttu. Mõlemale ametikohale kandideeris üle kümne inimese,” ütles Lääne-Nigula vallavanem Mikk Lõhmus.

12.augustil ametisse asunud Epp Nelis on lõpetanud Taebla Gümnaasiumi ning saanud erialase hariduse Tallinna Ülikooli Pedagoogilises seminaris. Varem on ta töötanud isikliku abistajana ja Tallinnas Käo Päevakeskuses sotsiaalpedagoogina.

Raina Jeeberg asub arendusnõuniku ametisse 31.augustil. Ka tema on lõpetanud Taebla Gümnaasiumi. Bakalaureuse kraadi omandas ta avaliku halduse ja riigiteaduste erialal Tallinna Tehnikaülikoolis ning magistrikraadi Tallinna Ülikooli riigiteaduste erialal. Jeeberg on töötanud Pärnu Maakohtu maksekäsuosakonnas ning osalenud Tallinna Ülikooli teadusuuringutes.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
vallaelanik
8 aastat tagasi

Tore, kui Epp jätkab oma ema Marje poolelijäänud tööd . Jõudu teile , Epp ja Raina !