Lihula uudiseid edastavad täna noored

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Lihula noored toimetusKatrin Veek (vasakult), Erik Mikkus ja Svea Stahlman. Foto Lihula Teataja

Rahvusvahelise noortepäeva puhul edastavad täna Lihula uudisteportaali Lihula Teataja uudiseid Lihula koolilehe Tikker liikmed Katrin Veek, Svea Stahlman ja Erik Mikkus. 

14aastane Katrin Veek on öelnud, et on oma lugudega saanud palju positiivset tagasisidet ja see innustabki kirjutama. "Ma võtan endale sellised väljakutsed, et algul ise ka ei usu, aga nüüd olen tohutult õnnelik, et seda teinud olen,” kirjutab ta Lihula Teatajas.

15aastane Svea Stahlman ütleb, et tegelikult pole tal aimugi, miks ta kirjutab, kuid ilmselt on põhjuseks võimalus sõnadega mängida ning samal ajal inimeste mõtetesse ja südametesse pugeda. 

16aastane Erik Mikkus tunnistab, et talle kirjutamine ei meeldi, kuid ta armastab seda kunsti, seda võimsat jõudu. „Kirjutamine ei ole lihtsalt tähtedest ühtsete tervikute või suuremate üksuste moodustamine. Ükskõik, kuidas inimene kirjutab, tema isiksusest jääb tekstis jälg. Tema sisemus tõuseb esile,” kirjeldab noormees.

Koolileht Tikker, mille juures noored toimetavad, tegutseb Lihula gümnaasiumi juures õpetaja Valli Osti juhendamisel. Lihula Teataja ja Lihula valla Facebooki lehe uudiste tegemisel aitab uudisteportaali toimetaja Kristi Märk. 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments