Jaanus Getreu: Noorte suurturniir ka Haapsalusse

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Haapsalus võiks taas korraldama hakata noorte jalgpalliturniire, mis tooks kohale mitte ainult Eesti parimad võistkonnad, vaid ka heatasemelised klubid välismaalt.

Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi võistkondadega erinevatel õueturniridel käies tekib alati küsimus, kas saaks korraldada suvel ka Haapsalus midagi sarnast ja suurt. Haapsalus on kõik olemas – maailmatasemel väljakud, head treenerid, korralik jalgpalliklubi, head elamistingimused, ujula, hostel. Mida veel tahta!
Praegu aga Haapsalus suuri ja mastaapseid laste õuejalgpalliturniire ei toimu. Noorteturniire õuetingimustes, küll väiksemas mastaabis, korraldab Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi. Seda on tehtud nii Lihulas, Massus, Vatlas, Virtsus ja isegi Tuudil. Alati on leitud kohapealne koostööpartner, kellega koos turniir läbi viidud. Lihulas on toimunud ka rahvusvahelised noorteturniirid, kus mänginud Kauhajoen Karhu, Soomest ja Moskva Himki Jalgpallikool Venemaalt.
Kui võtaks koos ette ja eesmärgiks tuleval suvel korraldada Haapsalus üks korralik Haapsalu Cup! Kunagi, 10-12 aastat tagasi ju noorteturniiri korraldamine õnnestus, ja väga hästi õnnestus.
 

Jaanus Getreu

jalgpallitreener

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Ivo
8 aastat tagasi

Väärt mõte, Haapsalu jalkakaardile!