Lauri Tanner tuli kaitseväe meistriks

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

DSC_9764

Lauri Tanner. Foto: Tiina Liiv

Tallinnas toimunud triatlonivõistlustel selgusid meistrid mitmes arvestuses. Ka Eesti kaitsevägi selgitas oma parimad, kusjuures üle 35-aastaste vanuseklassis võitis meistritiitli Lauri Tanner.

Ristilt pärit 36-aastane spordimees teenib igapäevast leiba Scoutspataljoni rühmavanemana ja osaleb tihti vastupidavust nõudvatel võistlustel.

Pirital toimunud triatloni avaala, ujumisdistants oli 300-meetri pikkune. „Tegelikku ujumist oli alla 100 meetri, rohkem ikka vette ja veest välja jooksmist,“ pajatas Tanner. „Ujumine läks mul kehvasti, jäin tahapoole, aga jalgrattaga sõites sain peagrupi kätte ja jooksule minnes olin oma arvestusgrupis juba liider.“

Jalgrattadistantsi pikkuseks oli  14 kilomeetrit ja jooksumaa 2,5 kilomeetri pikkune. „Jooks läks raskelt, kaotasin liidrikoha, aga lõpusirgel möödusin siiski oma pearivaalist ja võitsin.“

Tanner rääkis veel, et hiljutisel Haapsalu triatlonil ei olnud enesetunne kõige parem ja ta esines ettevaatlikult. „Nüüd panin täiest hingest ja mitmed Haapsalu võistluse paremad jäid seljataha.“

Lähiajal astub Tanner starti Põldotsa triatlonil, kus asub kaitsma mullust esikohta. Eesti Kaitseväe meistrivõistlustel aga ootavad kaitsmist kahe viimase aasta tiitel üle 35-aastaste sõjalises viievõistluses ja mullune võit kergejõustiku kolmevõistluses.  

Aivo Paljasmaa

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tore
8 aastat tagasi

Kui isa tunneb rõõmu oma poja saavutustest !

Pikker
8 aastat tagasi

Õnn on ,et ei ole kusjuures!

sõdur
8 aastat tagasi

Kaitseväe triatlonil osales ka teisi tublisid läänlasi ja mitte kehvalt ! Kahjuks ei ole nad Paljasmaa tuttavad ja nii nendest ka ei kirjutata.