Haapsalu tänavail algasid pindamistööd

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

IMG_9589

Pindamistööd Surnuaia tänaval. Foto: Arvo Tarmula

Juba mitmendat päeva on Haapsalu tänavail näha suuri teetöömasinaid ja liikluspiiranguid teatud teelõikudel.

Haapsalu aselinnapea Peeter Vikman teatas, et teostatakse korrapäraseid teehooldustöid nendel lõikudel, kus teekate on halb. „Augud pannakse kinni ja tee kaetakse peene graniitkillustikuga nagu see pindamise puhul ikka käib,” rääkis Vikman.

Linnavalitsuse avalike suhete spetsialist Tõnu Parbus täpsustas, et teostakse kahte liiki pindamisi. „26 000 ruutmeetri ulatuses tehakse ühekordne pindamine, mille käigus läheb maha graniitkillustik koos pigiga. 8 000 ruutmeetri ulatuses toimub kahe kahe ja poole kordne pindamine. Selle puhul pannakse maha kokku kolm kihti killustikku,” kirjeldas Parbus tööprotsessi.

Parbus lootis, et järgmise nädala lõpuks võiksid pindamistööd ühelpool olla.

Teekatte hooldustöid teostab Lääne Teed OÜ ja need lähevad linnale maksma  85 000 eurot. 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kübar
8 aastat tagasi

Haapsalus on teed konarlikud ja kohati lapitud, aga mitte nii hullud nagu näiteks Tallinnas Roo tänav, mis on Sõlega paralleelne ja läheb mööblimaja juurde välja. Seda tänavat pole vist lapitud nõuka ajast saadik, sest augud on suuremad, kui enamus venemaa linnades.

Kübarale
8 aastat tagasi
Reply to  Kübar

Loe artiklit, seal räägitakse Haapsalust, mitte Tallinnast. Ärme hakka Haapsalu kõrvaltänavatest üleüldse rääkima, kui linnavalitsus ei saa korda tehtud ühte enam sõidetavat Metsa tänavat. Lubati valimiseelselt see tänav korda teha, aga ei mingit liigutamist. Kõnniteedest ärme seal Metsa tänaval üleüldsegi räägi. Ma ei saa aru, miks lubab linn hakata veeparki tegema järgmisel aastal, kui palju olulisemad kitsaskohad ootavad juba aastaid. Kas loodab selle veepargiga Sukles saada järgmistel valimistel endale noorte hääli?

Karla
8 aastat tagasi

sellist samasuguseid tänavaid leiab ainult Aafikas ja Venemaal…

Karla
8 aastat tagasi

minge lapsevankriga ja linnavalitsuse debiilikutega linna tänavaid mõõtma…IRWWWW

Kahjuks
8 aastat tagasi

Mitte lähema 10 aasta jooksul…

rõõm kuulda
8 aastat tagasi

aga millal on lootust ,et auto polügonid (Metsa tänav, Raudtee tänav jne) saavad normaalse tasapinna.