Tallinnasse lõksu jäänud kruiisilaeva reisijad käisid Haapsalut nautimas

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

 

Tallinna sadamas seisab rikke tõttu juba mitmendat päeva uhiuuus Viking Stari kruiisilaev, mille reisijad on seetõttu Eestisse „lõksu” jäänud, kirjutab Delfi. Osad Viking Stari reisijad külastasid nädalavahetusel Haapsalut.

Laev jäi Tallinna sadamasse seisma 30. juulil. Pardalolijad vahendavad oma muljeid kruiisiäpardusest Facebooki lehel Cruise Law News. Osad neist pole mõistagi rahul, et peavad suure osa oma 14-päevast kruiisist veetma Tallinnas, mitte aga Saksamaal ja Poolas, teised aga suhtusid ootamatusse olukorda loominguliselt ja otsustasid sellest parima võtta.

Kuna reisijad võivad Eestis vabalt liikuda ja maal käia, otsustasid mõned neist omal käel rändama minna ja valisid sihtkohaks Haapsalu. Siinkirjutaja sattus pühapäeva pärastlõunal vestlema Kanadast pärit abielupaariga, kes pärast pikka ja põhjalikku linnatuuri lossipargi juures jalga puhkas. Pettumusest ootamatult muutunud kruiisi tõttu polnud jälgegi, vastupidi – 50ndates paar oli ülirahul, et neil avanes võimalus teha väike sissepõige Eesti ühte kaunimasse kuurortlinna.

„Meie laev läks rikki ja me tulime siis Haapsalut vaatama. Väga ilus linn! Kui laev korda tehakse, sõidame edasi Bergenisse – plaanime sinna ümbruskonda jääda veel umbes nädalaks,” rääkisid nad.

Laeva operaatorfirm esindaja ütles Delfile, et viimaste teadete kohaselt peaks laev väljuma teisipäeval, 4. augustil ja liikuma edasi Bergeni sadamasse Norras, kus paraku kruiis nüüd ka lõpeb.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments