Purjetamine: Sõiduviga jättis Soo ja Kuuse hõbedale

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kuusk-Soo Tallinna Nädala regatt 2012 3. päev 103. Foto Riina Ramst (Eesti Jahtklubide Liit)Uku Kuusk ja Aivar Soo. Foto: Riina Ramst (Eesti Jahtklubide Liit)

Nädalavahetusel peetud Kalevi Jahtklubi meistrivõistlustelt tulid Haapsalu jahtklubi purjetajad Aivar Soo ja Uku Kuusk F18 katamaraanil koju hõbemedaliga.

Pühapäeval peetud Tallinna Sadama Purjetamise Eesti Meistrivõistluste etapi Kalev Jahtklubi meistrivõistluste finaalide päeva saatis üpris tugev ja muutlik maatuul, mis tähendas, et võitmiseks oli vaja teha väga õigeid otsuseid ning eksimisruumi eriti polnud.

F18 katamaraanil olid eelsõitudest lunastanud otsepääsu kuldfinaali Aivar Soo ja Uku Kuusk (HJK), Andres Laul ja Ain Roosma (SRA NYCS) ning Jüri Saarnak ja Rasmus Tamre (SRA NYCS), hõbefinaali alusel aga August Luure ja Erki Laur (SRA NYCS).

Viimane sõit osutus dramaatiliseks – taktikalise sõiduvea teinud Soo ja Kuusk ning Laul ja tema soodimehena Roosmat asendanud Indrek Ilves pidid leppima vastavalt teise ja kolmanda lõpptulemusega ning kuldsed medalid riputati kaela Saarnakile ja Tamrele.

Katamaraanil F18 võistles 7 tiimi.

Kalev Jahtklubi meistrivõistlused korraldas ESS Kalev Jahtklubi koostöös Eesti Jahtklubide Liiduga.

 

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments