Lihulas leiavad aset kultuuri– ja spordipäevad

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

lihula kultuurimaja

Lihula kultuurimaja. Foto: Arhiiv

5.-9.augustil toimuvad Lihulas mitmed põnevad üritused, mis on koondatud nime alla Lihula Kultuuri- ja Spordipäevad 2015.

Alates 5.augustist on võimalik Lihula mõisas külastada Lihula Lilltikandi seltsi näitust.

Neljapäeva, 6.augusti õhtul kell 20 saab Lihula Eliisabeti kirikus nautida öökontserti, kus esinevad Lihula Meeskoor ja naiskoor Leelo.

Reedel kell 17 toimuvad Lihula Gümnaasiumi staadionil Läänemaa naiste meistrivõistlused jalgpallis. Kell 19 leiab aset autode orienteerumine ja kell 22 toimub öökontsert Lihula Kultuurimaja taga , kus esineb Koit Tamra.

Laupäeval toimuvad Lihula Lillkirja festival, Alaküla moto avamine, Lihula Gümnaasiumi staadionil jalgpallimatš, ajaloopäev ning õhtul saab Lihula kõlakojas kuulata Diana Klasi esituses Prantsuse šansoone.

Ajaloopäeva raames saab tutvuda Kaitseliidu Lääne maleva poolt välja pandud varustuse-, relva- ja tehnikanäitusega. Soovijad saavad võimaluse teha huvisõitu kaitseliidu maasturi ja soomukiga. Samuti leiab aset ajalookonverents, mille peateemaks on Lihula vabadussamba elu ja lugu.

Pühapäeval toimub Lihula linnusemäel laat, saab kuulata rahvuslikke laule ja pillilugusid. Lisaks antakse kõlakojas üle konkursi „Kaunis kodu” tiitel.

Reedel ja laupäeval toimuvate kontserdite piletid maksavad 5 eurot. Pilet Alaküla moto avamisele on 2 eurot. Ülejäänud üritused on kõigile tasuta.

Rohkem infot leiab ürituse Facebooki lehelt.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kuulaja
8 aastat tagasi

Ei tea kes see Koit Tamra on ? Kas mõni uus laulja või mis . Äkki on vana Tamra veel ühe poisi salaja üles kasvatanud ?!

poksija
8 aastat tagasi

Mis tähendab “alaküla moto” avamine. Kurat öelge otse välja, seal hakkab motokross ! Tehakse nupp aga kes täpsemalt ei tea ei saa aru muhvigi.