Matsi rannas hakatakse liivakujusid meisterdama

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

liivakuju

Laupäeval kell 12 algab Varbla vallas Matsi rannas V liivakujude meisterdamise päev.

Tänavu on ürituse teemaks  „Mina ja loom, loom ja mina”, mis paneb osalejaid mõtlema, milline loom neid inspireerib või millisele loomale nad ise sarnanevad.

„Inimesed armastavad ikka aegajalt ennast mõne loomaga võrrelda, öeldes „vaikne kui hiir” või „kohmakas nagu karu”. Sellest tulenebki meie ürituse teema,” ütles ürituse korraldaja Tiiu Annuk.

Vihma korral liivakujud meisterdamata ei jää. „Osalejate arv oleneb alati ilmast, aga kerge vihm tegevust ei sega ja ilma pärast me üritust kindlasti ära ei jäta. Küll aga tuleb valida ilmaga sobiv riietus,” sõnas Annuk.

Annuki sõnul on oodatud kõik, nii lapsed kui täiskasvanud. „Kõik võivad tulla, nii lastega pered kui ka lihtsalt sõpruskonnad,” ütles Annuk.Liivakujusid meisterdatakse Varbla vallas Pärnumaal Matsi ranna telkimisalal, Pärlselja poolsel liivarannal.

Meisterdamiseks vajalikud kühvle ja ämber tuleb ise kaasa võtta. Üritus on tasuta.

 

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments