Lääne Elu paberleht neljapäeval, 30. juulil

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

 

lel3007001

Sigade katk liigub Läänemaale lähemale

Sigade Aafrika katk on levinud erakordselt kiiresti ja ka seni taudist puutumata Läänemaale liigub katk iga päevaga lähemale. Kui seni oli Läänemaa Saare- ja Hiiumaa kõrval ainus maakond, mis ei kuulunud katkutsoonidesse, siis pärast Kehtna vallas katku nakatunud metssea leidmist on tõenäoliselt Läänemaa esimeste valdade kuulutamine puhvertsooniks aja küsimus. Puhvertsooni kuulumine tähendaks seda, et kõik leitud või kütitud metssead peavad läbima haiguskontrolli.

Haapsalu basseinid võitlevad vee puhtuse eest

Karmistatud nõuded basseinivee kvaliteedile ja mõnede külastajate puudulikud hügieeniharjumused sunnivad Haapsalu basseiniomanikke järjest enam pingutama. Nii Laine kui ka Haapsalu Veekeskus on uuendanud seadmeid ja võetud mullivannides vee kvaliteedi tagamiseks kasutusele UV-tehnoloogia, Fra Mare ootab sügishooaega, sest muudatuste tegemiseks tuleb bassein mõneks ajaks sulgeda.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments