Läänemaa rannavõrkpalli meistrid on Spitsmeister ja Savik

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Savik ja Špitsmeister rannavõrkpallAndres Savik ja Lauri Špitsmeister on Läänemaa tänavused rannavõrkpallimeistrid. Foto Enn Kerge

Perakülas selgitati välja Läänemaa 2015 aasta rannavõrkpallimeistrid, kelleks tänavu on Lauri Špitsmeister ja Andres Savik.

Läänemaa meistrivõistlustest rannavõrkpallis võttis osa viis paari. Võistluste peakohtunik Enn Kerge hindas võistlusi väga huvitavaks:"Rannavõrkpall on väga tehniline mäng. Ega siin näemegi parimaid. Meie selle aasta võistlused olid kõrgetasemelised."

Et juhend lubas osaleda ka ühel võõrmängijal, osales siinsetel võistlustel Eesti meistrivõistlustel Paide eest saalivõrkpalli mängiv Virko Vantsi. Vantsi koos paarilise Urmas Koppega jõudis pronksmedalini. "Kõik paarid mängisid hästi ja kõik teenisid ka punkte. Turniir oli huvitav," ütles Kerge.

Läänemaa 2015 aasta rannavõrkpalli meistriks tulnud Lauri Špitsmeister oli see juba viies järjestikune meistritiitel, Andres Savikule seevastu esimene.

Hõbemedalid teenisid Mihkel Luidalep ja Janno Tamsalu, pronksi, nagu mainitud Urmas Koppe ja Virko Vantsi. Neljandaks jääti võrkpalliveteranid Kullamaalt Maanus Jõevee ja Madis Jõgisalu ja viiendaks noormängiajd Lauri Loorits ja Kristopher Aljaste.

Jaanus Getreu

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Pildid
8 aastat tagasi