Aurora jätkab võidukalt Muhu väina regatti

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Pille Kaas AuroraPille Kaasi käe all purjetav Aurora hoiab peale viiendat etappi ESTLYS III klassis esikohta ühe punktigaFoto Piret Salmistu

58. Muhu Väina regatil jätkab Haapsalu Jahtklubi jahtidest võistlust edukalt Aurora Pille Kaasiga roolis, kes viiendal etapil oli küll viies, kuid hoiab üldarvestuses ESTLYSIII klassis esikohta. 

Neljapäeval sõidetri regati viies etapp Roomassaarest Pärnusse, mis on ka Muhu Väina regati lõppsadam. Kaks viimast võistlusetappi sõidetaksegi Pärnu lahel. 

Aalates viiendast etapist on koondarvestuses arvatud maha kõikide sõitude halvim tulemus, mis üldseisu üksjagu segab.

ESTLYS III klassis võistelnud Haapsalu Jahtklubi jahtidest oli viiendal etapil Black Bird Tarmo Polliga roolis 11. ja püsib ka üldarvestuses samal positsioonil. Ants Varblase juhitav Albin lõpetas etapi 15. kohaga ja on üldarvestuses 22. ning Lion, Ragnar Kõivuga roolis oli Roomassaare-Pärnu etapil 23., olles üldarvestuses 16. kohal.

Folkbootid, mis pidasid suurt haaki Kuivastust Roomassaarde ja sealt siis veel Pärnusse liiga pikaks ja rängaks otsustasid minna vahepeatusena Kihnu. Sealt eile hommikul ka Pärnusse suund võeti. Haapsalu Jahtklubi alusele Tuuli, Olev Oolupiga roolis oli viienda etapi kuues koht selle regati halvim. Üldarvestuses on Tuuli pärast viiendat etappi kolmandal kohal. 

Klassis ORC III oli Haapsalu Jahtklubi jaht Edasi saarlastest meeskonna ja Eiki Keertiga roolis etapil kolmas, kuid viie etapi kokkuvõttes jätkab Edasi võistlust teisel kohal.

ORC II klassis on Matilda 3, Koit Pautsiga roolis oli viiendal etapil oma meeskonnaga 11. kohal ja kokkuvõttes on Matilda 3 seitsmes.

Täna võistlevad Muhu Väina regatist osavõtjad Pärnu-Sorgu ringil.

  

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments