Aurora jätkab Muhu Väina regatil esikohal

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Pille Kaas AuroraAurora Pille Kaasiga juhib peale kolmandat etappi Muhu Väina regatti ESTLYS III klassis. Foto Piret Salmistu

Peale kolmandat etappi juhib 58. Muhu Väina regatti klassis ESTLYS III Haapsalu Jahtklubi jaht Aurora Pille Kaasiga roolis. 

Eile sõideti regati kolmas võistlusetapp, mis viis jahid Kärdlast Muhumaale Kuivastu sadamasse. Purjetajatel tuli vastavalt võistlusklassile läbida 35 kuni 42 miili pikkune distants.

Aurora lõpetas kolmanda etapi küll kümnendal kohal, kuid säilitas üldarvestuses esikoha. 

Haapsalu Jahtklubi alustest oli Kärdla-Kuivastu etapil parim 6. kohal lõpetanud Black Bird Tarmo Polliga roolis, üldarvestuses on nad 9. kohal. Ants Varblase juhitav Albin lõpetas etapi 19. kohaga ja on üldarvestuses 22. ning Lion, Ragnar Kõivuga roolis, oli eile 24. ja on üldarvestuses 13. kohal. 

Folkbootidest lõpetas Tuuli (roolis Olev Oolup) kolmanda etapi teisena ning hoiab ka üldarvestuses teist kohta.

Klassis ORC III oli Haapsalu Jahtklubi jaht Edasi saarlastest meeskonna ja Eiki Keertiga roolis kolmandal etapil neljas, kuid kolme etapi kokkuvõttes jätkab Edasi võistlust teisel kohal.

ORC II klassis EES Kalev JK aluse Matilda 3 kaptenina võistlev Haapsalu purjetaja Koit Pauts oli oma meeskonnaga Kärdla-Kuivastu etapil 8. kohal ja kolme etapi kokkuvõttes on Matilda 3 seitsmes.

Täna stardivad regatist osavõtjad võistluse neljandale etapile Kuivastust Roomassaarde. 

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments