Lihula jalgpalliklubi kohtub taas Premium liiga klubiga

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Eesti meistrivõistluste III liiga läänetsoonis viiendat kohta hoidev Lihula jalgpalliklubi kohtub peatselt taas Premium liiga klubiga.

Lihula 2015 aasta spordi ja kultuuripäevade raames tuleb Lihula gümnaasiumi staadionil sõpruskohtumine Lihula JK ja Pärnu linnameeskonna vahel. Kohtumine algab 8.augustil kell 14. 

Mõlemad meeskonnad tulevad kohtumisele parimas rivistuses ja võtavad mängu tõsiselt. 

"Eelmisel päeval kohtume meistrisarjas FC Infonetiga. Tuleme Lihulasse kindlasti samas koosseisus. Pakume parimat mängu ja vastast ei alahinda," ütles Pärnu linnameeskonna peatreener Marko Lelov.

Kodupubliku ees tuleb parimas rivistuses palliplatsile ka Lihula jalgpalliklubi. Võistkonna treener Argo Mõtt usub, et tuleb korralik mäng.

"Loodan kõik kokku saada ja et võistkond teeks hea mängu," ütles Mõtt.

Sellise tasemega spordisündmus on Lihula kultuuripäevade üks tõmbenumbreid. Lihula jalgpalliklubi tegi Eesti meistrisarjaklubidega mängimisel otsad lahti septembris 2012. Siis kohtuti Lihula gümnaasiumi  uue harjutusväljaku avamängus Tallinna FC Floraga. Järgmisel suvel oli taas õnn Lihula jalgpallurite õuel. Evald Tipneri karikavõistluste loos viis Lihula JK 1/64 finaalis kokku Tallinna FC Levadia endaga. Seega on Pärnu linnameeskond kolmas Premium liiga klubi, kes meie jalgpalluritega kohtub.

Jaanus Getreu

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Fänn
8 aastat tagasi

Hoian pöialt. Loodetavasti tehakse selle hooaja rekord 0-8.

Haapsalu JK
8 aastat tagasi

0-7 on all, hea võimalus vigade parandus teha.

endel
8 aastat tagasi
Reply to  Haapsalu JK

Haapsalust äkki tullakse appi pürotehnikaga?