Skatepargi rambil saeti käsipuud

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

IMG_4407

Foto: Arvo Tarmula

Paralepa skatepargi ühel rambil oli täna hommikul ära saetud üks osa käsipuust.

Kohalik ekstreemspordiharrastaja ja eestvedaja Aleksei Kokarev teatas, et tema saagis osa käsipuust maha. „Käsipuu segas oluliselt keerulistemate trikkide tegemist,“ ütles Kokarev.

Kokarevi hinnangul oli Paralepa skatepark aastaid tagasi Baltikumi parim, kuid tänaseks on sealsed tingimused kõvasti taandarenenud. „Rampide vale paigutuse tõttu on seal väga keeruline raskemaid trikke teha,“ kommenteeris Kokarev olukorda.

Haapsalu abilinnapea Peeter Vikman kinnitas, et käsipuu lõhkumine on toimunud. „Juhul kui käsipuu peaks tõepoolest segama  sõitmist siis tuleb kaaluda rambi ümber ehitamist,“ lausu Vikman.

Vikmani sõnul saadetakse skateparki töömees, kes läbisaetud käsipuu uuega asendab. 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
aleksei kokarev
8 aastat tagasi

Kirja vead kirja vigadeks, aga siis räägin teile . Mis tegelikult on , kunagi tõesti oli meil baltikumimüks parematest parkidest , olid võistlused, oli areng. Olimkah sisepark, mida pangi kinni.kus olid väga head asjad mida olks sanud õue viija… prügikasti. Siis vanast õue pargist olid metall konstruktsionid, vahet vineer välja jalle uus… läksid vanarauda. Tore! Kuinvadate parki , ei te palju teie seal viibite siis, tuleks käsipuu panna igale poole , kus seda pole . Kas mitte nii???? Ja miks siis seal lapsed ei kukku, lihtne teavad et seal pole takkistus oskavad arvestada. Muideks lääneelu võttis minuga ühendust, ja poolt… Loe rohkem »

rong
8 aastat tagasi

peetrike sõitis mööda,
tegi tuut-tuut-tuut

natuke paha haisu jäi maha

aga elu läheb lõpuks ikka edasi

Enriko
8 aastat tagasi

Kas ei saaks toda õnnetut käsipuud tagasi panna nii, et ta oleks pööratavatel hingedel? Kui sõitma lähevad ässad, võiks käsipuu alla lasta, jalust ära. Hiljem tõstetagu jälle üles ja suletagu kasvõi tabalukuga, et suvalised lapsed seda naljaviluks alla lasta ei saaks. Kui taba võti on paari kindla tegija käes, vastutavad nad rambi eest isiklikult.

Me ei ela kuskil Bütsantsis, et linnakodanikega ei võiks suhelda ja kokku leppida mitteformaalselt, ilma keisri volikirja vm. bürokraatiata.

juss
8 aastat tagasi

Aleksei, ära põe! Vikman ei tee muhvigi! Väikese viigi ääres mälestusmärgi lubas ka paari päevaga korda teha, siiamaani tegemata! Kui juba nii lihtsate asjadega hakkama ei saada, milest me siis üldse räägime?! Linna juhtimisest või? Vanasti saadeti siukesed miilitsaks, või raudteele!

prügikoll
8 aastat tagasi

aleksei on ligi 15 aastat haapsalu skateparki eestvedanud, ise ehitanud ja aidanud ehitada seda. igakord kui nagad on seda löhkunud siis pole linn midagi teinud, nüüd kui trikimees ise veidi paremaks muutes seda löhkus siis teeb linn kohe korda et oleks jälle kehvem söita. Skatepark on möeldud trikitamisest rulluisutajatele, ratturitele ja rulatajatele mitte 99le lapsele mängimiseks.

Sepik Ville
8 aastat tagasi

Täiesti süüdimatu saagija, toimetab oma tahtmistmööda, nagu ise heaks arvab!
Sajast 99 selle pargi kasutajast on tavalised lapsed, kes hüper-super trikke ei tee, neile on käsipuude puudumine ohtlik. Kui keegi sealt kõrgelt servalt ära saetud käsipuu pärast tagurpidi alla kukub, siis on kõik kohe süüdistavalt näpuga linnavalitsuse poole näitamas.
Kui Aleksei tahab super”prõgaja” olla, ehitagu endale ise stend, ärgu lõhkugu linna vara.

Sass
8 aastat tagasi
Reply to  Sepik Ville

Mis sa plärad.
Kas sa ise ei saa aru, et tuleb ehitada selline, mis sobib sõitjatele.
Väiksemate jaoks, tuleb siis eraldi osa ehitada.
Aga siin on ju ehe näide jälle, kuidas ei peaks asju otsustama kõrgemal tasemel.

kummipael
8 aastat tagasi

Kui ümarat lauda ei leia,mille äärde istet võtta, siis oleks vaja luua üks alaline tööpost, kus 2 töömeest- üks saeb, teine ehitab. Üks ehitab, teine saeb. Nii on kahele mehele vähemalt püsiv töö kindlustatud. Inimene armastab stabiilsust.

Vikmanile
8 aastat tagasi

Järjekordne näide aselinnapea tööstiilist. Selle asemel, et kutsuda asjast huvitatud kokku ja asja arutada, tegutseb ta jällegi jäärapäiselt omasoodu.

Sõitja
8 aastat tagasi

Kuna vittman ise ei tegele ekstreenspordiga ja pole ise eest vedanud skeitpargi ehitust,siis ma ei saa aru,miks topib oma nina sõitjate asjadesse. Räägib küll,et tuleb ümber ehitada,aga ainult jutuks see jääbki. Aleksei,hea töö ja kui käsipuu taastatakse,siis saag kätte ja uuele ringile!

Sass
8 aastat tagasi

Seega peate te oma trikke nii tegema nagu linn soovib.