Kiirem läänlane oli Kaido Saul

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Laitse sprindil osales 65 võistlejat, sh 7 läänlast, neist kolm said poodiumikoha.

Kaido Saul oli seekord ainuke 4WD auto stardis ja nii tuli ka kindel võit, kuigi viimases voorus ütles autol mootor üles.

2WD-S klassis asusid esikoha nimel võitlusse Marko Kukuškin ja Kaspar Kasari kohe esimestes voorudes, sekundite mängus väljus võitjana Kaspar Kasari, Marko Kukuškin oli teine. Valmar Gildenil sõit ei klappinud ja tema sai 10. koha.

J-18 klassis oli stardis Andres Kruusma, kes oli oma klassis 5.

SU-klassis käis igas voorus sekundite ja lausa sajandike mäng. Esimeses voorus tegi väga hea sõidu Kalle Kruusma, võites konkurenti Egert Jakobit üle kahe sekundi, aga valestart kukutas ta vooru 6. kohale ja nii oli esimese vooru kiirem Egert Jakobi.

Teises voorus võidutses Raplamaa mees Aivo Täpsi, kolmandas oli neljal mehel (Aivo Täpsi, Meelis Värva, Kalle Kruusma , Egert Jakobi) võimalus tulla kolme hulka, aga et keegi pidi jääma ka neljandaks, siis  samasuguses järjestuses ka lõpetati. Et Kalle Kruusma ja Egert Jakobi kogusid võrdse arvu punkte, sai määravaks parim aeg ja see oli Kruusmal.

Rene Puda oli üle tüki aja stardis, sõitis stabiilselt ja oli kokkuvõtteks 5.

Nüüd tuleb pikem vahe, järgmine võistlus on Tapa rahvaralli 8. augustil. Seda korraldatakse esimest korda.

Kalle Kruusma

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments