Palivere pritsimehed ja aleviselts tahavad korda teha pritsikuuri

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Päästeõppus 039

 

Lääne-Nigula volikogu andis Palivere aleviseltsile 15 aastaks tasuta kasutada pritsikuuri kinnistu. Kinnistul asuvat pritsikuuri kasutavad 2011. aastast Palivere aleviselts ja priitahtlikud pritsimehed, kes hoiavad kuuris oma varustust ja tuletõrjeautot GAZ 66. 

Palivere aleviselts taotles kinnistu tasuta kasutamise võimalust 15 aastaks. Seltsil on valminud pritsikuuri terviklik rekonstrueerimisprojekt. Korda tehtud pritsikuurist võiks saada kogukonna ja kohalike ühingute kooskäimis- ning tegutsemiskoht. Peale selle parandab korras maja aleviku väljanägemist.

Aleviselts peab pritsikuuri rekonstrueerima hiljemalt 10. septembriks 2019. Ehituse rahastamiseks tahab selts taotleda mõnest programmist toetust ja kasutada kaasfinantseerimiseks Päästeameti võimalusi. Volikogu otsust oli vaja, sest praegu kehtiv kasutusleping ei ole piisav projektikonkurssidel osalemiseks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments