Ridala Offroad: Parimad ATV- ja endurojuhid

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 7

Ridala Offroadil on selgunud on ATVde ja maastikumootorrataste (enduro) paremusjärjestus.

ATVde klassis oli 13 võistlejat. Võistluse võitis Martin Millerman, teine oli kohalik Ridala valla mees Marek Viilma, kolmas oli Markus Abram. Kõik kolm läbisid 2,5 km pikkust ringi 22 korda, aga paremusjärjestuse määras sõiduaeg.

Kohalikke mehi oli selles klassis veel: Martin Tamm (11 ringi, 9. koht), Sander Kliss (5 ringi, 11. koht) ja Keio Serbin (3 ringi, 12. koht).

Enduro-klassis võistles viis ratturit, kohalikest meestest sai Martin Viilma kuue ringiga 3. koha. Võitja Rene Jerbach läbis 10, teiseks tulnud Veijo Liivas 6 ringi.

Pärastlõunal sõitsid TR1  klassi autod ja päeva lõpetasid porises, suurte veeloikude ja kõrgete järskude nõlvadega karjääris veel veoautod.

Kahepäevasel võistlusel osaleb üle 50 ekipaaži, osalejaid on kõikjalt Eestist, sh 12 ekipaaži kokku 30 inimesega Läänemaalt. Kaks ekipaaži on Lätist.

Pealtvaatajaid jagub kõikjale raja äärde, aga eriti hinnatud on need kohad,kus sõidukeil tuleb sukelduda porimülkasse või järsust tümaks sõidetud kaldast üles ronida. Peakorraldaja, Ridala maasturiklbi juhi  Matis Trei hinnangul on pealtvaatajaid 500 ringis. 

Homme, pühapäeval on ET1 ja ET 2 klassi  finaalsõidud.

Ridala Offroad 2 - CopyRidala Offroad 10Ridala Offroad 5Ridala Offroad 6Ridala Offroad ATV 1Ridala Offroad 11Ridala Offroad 7

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments