Österbys tuleb teine rahvatriatlon

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

image004

Österby pritsukuur. Foto: Erakogu

Noarootsi vald korraldab 22. juunil teise rahvatriatloni, kuhu on oodatud osalema kõik spordihuvilised.

Triatloni korraldaja Ülle Schönbergi sõnul on tegemist ebatraditsioonilise triatloniga. „Alustame rattasõiduga, jätkame jooksuga ja vahetult enne finishit tuleb osalejatel korra ka vette hüpata.“ Schönbergi lisab, et vee temperatuur on umbes 18 kraadi ja vesi ulatub veidi üle põlve.

Triatloni start antakse Paslepa–Einby teelõigul endise presidendi residentsi teeotsast kell 17. Rattaraja pikkus on 7,6km ja see on tähistatud suunaviitadega. Liiklus on võistluse ajaks osaliselt suletud. Rada kulgeb täies pikkuses asfaltkattega teel.

Peale rattasõitu ootab võistlejaid ees 1,5km pikkune jooksuetapp, mis toob osalejad Österby sadamasse, kus tuleb läbida veetakistus. Joostakse vette asetatud poini ja tagasi, distantsiks hinnanguliselt 500m.

Triatlonil saab osaleda ka võistkonnaga, kuhu kuuluvad üks naine ja kaks meest. Iga võistkonna liige läbib ühe etapi.

Autasustamine toimub sama päeva õhtul kell 21.30 koos jaanitule süütamisega. Schönbergi kinnitusel autasustatakse kolme parimat võistkonda ja individuaalvõistlejat diplomiga, lisaks on välja pandud eriauhinnad.

Triatlonile saab registreerida Österby sadamas kuni kella 16.40ni ning osalemine on kõigile tasuta.

Schönbergi sõnul võttis mullu triatlonist osa umbes 15 inimest, sel korral oodatakse osalejaid rohkem. 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments