Vormsi vallavolikogu teade

Alar Birk

alar.birk@le.ee

Rälbyranna detailplaneeringu eskiisi avalik arutelu 

Vormsi vallavolikogu algatas 30. märtsi 2015. a otsusega nr 10 üldplaneeringut muutva Rälbyranna detailplaneeringu kokku 5,1 hektaril, mis hõlmab üldkasutatava maa sihtotstarbega Rälbyranna katastriüksust 90701:003:0323, osaliselt Rälby sadama teed 9070005 ja Lautri teed 9070019. Detailplaneeringu eesmärk on ehituskeeluvööndi vähendamine, ehitusõiguse ja hoonestustingimuste määramine paadikuuridele, merepääste-kalurite hoonele, vaatlustornile, olemasolevaile rekonstrueeritavaile sadamamuulidele, olemasolevale vundamendile kavandatavale grillimis-istumispaigale, slipile, asukoha määramine navigatsioonimärkidele, tuletõrje veevõtukohale, supelranna rajatistele, kuivkäimlatele ja prügikastidele, olemasoleva loodusliku haljastuse kujundamine sadama- ja puhkealale sobivaks, liiklusskeemi väljatöötamine ja parkimiseks sobiva asukoha määramine.  
 
Rälbyranna detailplaneeringu eskiislahenduse avalik arutelu on neljapäeval, 9. juulil 2015 kell 11 koolituskeskuses.
Rälbyranna detailplaneeringu eskiislahendusega on võimalik tutvuda Vormsi vallamajas ja dokumendiregistris Vormsi valla kodulehel: www.vormsi.ee avalik teave http://avalik.amphora.ee/vormsivv/index.aspx?type=12&id=109903  
Küsimusi ja ettepanekuid on võimalus esitada e-posti aadressil vv@vormsi.ee või kirjalikult valla kantseleisse. 
Detailplaneeringu algataja ja korraldaja on Vormsi vallavalitsus.
Lisadokumente saab vaadata Vormsi valla kodulehel 
http://avalik.amphora.ee/vormsivv/index.aspx?type=12&id=107500

Vormsi Vallavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments