Kuursaali ees sai täna imetleda uunikume

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 7

Täna lõuna ajal seisis Haapsalus kuursaali ees mituteist vana autot.

Uunikumautod sõitsid siia L'Imperial Rallye raames. Tegu on prantslastest koosneva autohuviliste seltskonnaga, kes on praegu Baltimaades ringreisil.

L'Imperial Rallye üks osalejaid Cyril Codron rääkis, et Baltimaadesse tuldi puhtalt huvi pärast. „Eesti, Läti ja Leedu on riigid, millest lõunaeurooplased suurt midagi ei tea. Tutvume siinsete inimestega ja külastame ilusaid kohti,“ ütles ta.

Haapsallu oli jõudnud 17 uunikumi. Üks haruldasemaid oli kolmekümnendatest Bentley Blue Traini eriväljalase, mida maailmas on veel vaid kaks tükki. Veel sai imetleda Ford Mustangit, mitut Jaguari, Mercedes-Benze ja Porschesid.

Codroni sõnul on nende autodega läbi sõidetud näiteks Hiina, India, Lõuna-Aafrika vabariik ja paljud teised paigad maailmas.

Kuursaali majandusjuhataja Kristjan Targamaa sõnul saabusid prantslased siia lõunasöögile ja ühtlasi korraldasid kuursaali esisel platsil väikese autonäituse.

Fotod: Arvo Tarmula

IMG_9396 IMG_9399 IMG_9403 IMG_9406 IMG_9414 IMG_9422 IMG_9429

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments