Sukles käis ajakirjanikega ringsõidul

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Ringsõit Peetrikesega

Lääne maavalitsuse pressiesindaja Maris Saar, Haapsalu aselinnapead Liina Põld ja Peeter Vikman ning kultuurikeskuse juhataja Gülnar Murumägi tänasel ringsõidul Peetrikesega. Foto: Arvo Tarmula

 

Haapsalu linnapea Urmas Sukles kutsus täna kella 11ks siinsed ajakirjanikud raudteejaama, et teha rongiga Peetrike ringsõit mööda Haapsalu tänavaid.

Sukles rääkis umbes tunni kestnud reisi ajal linnas toimuvaist sündmustest, uutest detailplaneeringutest, mõnedest projektidest ja tuntumatest kohalikest inimestest.

Pikemat reportaaži ringsõidust loe Lääne Elust õige pea!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
34 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tõnu Parbusele
8 aastat tagasi

Minul nutitelefoni pole,seega mugavalt ja kiirelt oma palvet edastada ei saa.Mure oleks aga selline,et minge ja vaadake,palun , üle uus, koertele mõeldud väljak.See on ju täiesti poolik ja kahjuks,seetõttu seal eriti keegi oma lemmikloomaga ei käi.Tehke,palun, see selliseks nagu üks koertele mõeldud väljak peab olema.Kui teha,siis ikka korralikult,et sellest ka kasu oleks.Tänan.

ERT
8 aastat tagasi

Mulle Haapsalu meeldib. Rohkem Haapsalut igasse päeva!

Tünu Parbusele
8 aastat tagasi

Miks sa räägid, et linn üldjuhul reageerib kiirelt? Kes on sinu arvates linn, sina ja Sukles? Mullikoht. Kas see ongi teie duo kiirreageerimine, kui möödunud aastal üks linna tuntud ärimeestest soovis toetada purjetajaid (ja mitte väikese raha eest) aga Sukles pidas paremaks nendele läbirääkimistele saata hoopiski oma erakonnakaaslase, kel polnud mingeid volitusi, Sukles ise pidas paremaks nõupidamisruumist lahkuda ja Uaziku roolis majast ära sõita. Loomulikult jäi asi katki ja vaevalt too ärimees enam kunagi seesuguse linnapea uksest sisse astub. Mina nimetaks seesugust käitumist ÜLBUSEKS KUUBIS…

Karumõmm
8 aastat tagasi

Haapsalu tuleks ümber nimetada kas eesti päraselt Pihkupeksupealinn või slaavi päraselt Potjomkino…

see et
8 aastat tagasi

Kuidas programm 10 isamaalist laulu edeneb tahaks esitada laulu sinine vagun

Tõnu Parbus
8 aastat tagasi

Nutirakenduse „Anna teada“ abil on võimalik Haapsalu linnavalitsust mugavalt ja lihtsalt teavitada heakorraprobleemidest. Linn üldjuhul reageerib teavitustele kiirelt. Rakendus on leitav siit: http://kov.riik.ee/annateada/

bla
8 aastat tagasi

Tahaks ka teada kus marsruut kulges. Raudtee ja Metsa tn. on tõepoolest linna pärlid, aga ma kardan et Peetrike laguneks kuskil 200 meetri pealt ära, sest pole vist offroadiks mõeldud.

Mailisele
8 aastat tagasi

Saan sinust ka aru, oled noor matrosovlane, kes heidab igas olukorras dzoti ette. Ära kiru neid kommijaid, kes tõe päevavalgele toovad. Sukles on täna linnapea ja ta peab ka kriitikast tema aadressil järeldused tegema, mitte üleolevalt käituma. Tahad sa öelda, et linna tänavate seisukord on hea? Suklese valitsemise ajal pole aastaid tänavaid remonditud ja pole ka plaanis, kui linna arengukava lugeda. Millest me siis räägime? On siis kultuurisuvesse ka midagi uut toodud? Ütled, et Itaalia veinipäevad. Naljakoht ju, ei ole mina veini sõber ja mitte ka minu lähituttavaid jätab seesugune üritus külmaks. Suvises kultuurikalendris figureerivad aastast aastasse samad üritused –… Loe rohkem »

no
8 aastat tagasi
Reply to  Mailisele

jälle üks targutaja siin nii palju sõnu ritta pannud. Keegi ei keela omal käed külge panna ja linnarahva heaks üritusi korraldada. Alati saab ettepanekuid, häid mõtteid ja kriitikat otse linnavalitsusse saata. Mis mõte on virisemisel ja solgiloopimisel siin kommentaariumis?

.
8 aastat tagasi
Reply to  no

Oot aga mille eest siis linnavalitsuses palka ja preemiat saadakse kui elanikud oma pead ja käed tööle panevad? Meil kahaneva elanike arvuga linnas on 4 linnapead ei ole plaaniski nende eest tööd teha. Millega näiteks õigustada asjaolu et kultuuri valdkonnas on aselinnapea kes ei ole suuteline avama ühtegi kultuurisündmust? Kas elanikud peavad avama hakkama või? Mille eest sai sotsiaalvaldkonna aselinnapea preemia. Kas sotsiaaloosakonnas peab olema spetsiaalselt aselinnapea või saab nende ülesannetega hakkama ka oska.juhataja?

no-le
8 aastat tagasi
Reply to  no

Ja sa arvad, et Sukles kuuleb? Naljatilk. Sukles , kas istub ja näpib oma telefoni või astub tuima näoga ruumist välja ning lausub, et pole aega.

Mailis
8 aastat tagasi

Kristi,olen täiesti sinuga nõus.Ega meie enamus kommenteerijaist asja sisule ei mõtlegi: peaasi, et Suklese nimi lehes on, siis läheb lahti….küll solvatakse, küll sõimatakse, jne.jne.Oodake te mitte millegiga rahulolevad, küll tuleb teie aeg endale linnapea valida ja siis käituge inimlikult ja tunnistage, et midagi on ikka hästi ka tehtud.Seniks jõudu poriloopimisele- seda näib jätkuvat.

Mailisele ja Kristile
8 aastat tagasi
Reply to  Mailis

Olete sõimanud kommenteerijaid sisutuses,kuid ei ole ise välja toonud ühtegi sisukat kiidusõna ühegi linnapea kohta. Palun iga linnapea kohta märkida lähima pooleteist aasta saavutus.

prügikoll
8 aastat tagasi

tehku linn korda jah. peatänava olukord on masendav, rääkimata tamme-kastani-metsa-raudtee-kalda tänavast kus käib suurim osa linnakodanike liiklusest. vaadaku saku aleviku vöi keila linna kus tänavad on korras – jätab kohe hea mulje.