Reisijate soovil muudeti bussiliini nr 3 graafikut

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Tänasest hakkas Haapsalu vanalinnas Karja tänaval kehtima suvine liikluskorraldus, mille tulemusena muudeti ka Haapsalu linnaliinide ja osa maakonnaliinide marsruute. 

Seoses sellega, et eelnevalt teatatud linnaliini nr 3 marsruut sai reisijatelt negatiivset tagasisidet, muudeti marsruuti alljärgnevalt:

 
Linnaliin nr 3 Suur-Lossi – Ragn-Sells
Liini marsruut vanalinnas on Posti – Karja – Kalda – Lahe – Suur-Lossi – Sadama – Suur-Lossi – Lahe – Mihkli – Posti. Lisandub Laine bussipeatus. Suur-Lossi bussipeatus kesklinna suunal asub Suur-Lossi tänaval maja nr 15 juures. Buss ei läbi Karja ja Okase muuseumi bussipeatusi, mis on üle viidud Mihkli tänavale.

 

Meeldetuletuseks ka teiste bussiliinide suvised marsruudid:

Linnaliin nr 1 Lossiplats – Rohuküla
Liini marsruut vanalinnas on Posti – Karja – Kalda – Mihkli – Posti. Liini lõpp-peatus on Kalda. Buss ei läbi Lossiplatsi, Karja ja Ehte bussipeatusi, mis on üle viidud Kalda tänavale, ning Okase muuseumi bussipeatust, mis on üle viidud Mihkli tänavale.

Linnaliin nr 2 Holmi – Uuemõisa
Liini marsruut vanalinnas on Holmi – Sadama – Suur-Lossi – Lahe – Mihkli – Posti. Buss ei läbi Ehte bussipeatust, mis on üle viidud Suur-Lossi tänavale maja nr 15 juurde, ja Karja ning Okase muuseumi bussipeatusi, mis on üle viidud Mihkli tänavale.

Maakonnaliinid nr 22 Haapsalu – Risti – Kuijõe, nr 26 Haapsalu – Palivere – Risti  ja nr 36 Haapsalu – Taebla – Linnamäe – Palivere
Liini marsruut vanalinnas on Posti – Karja – Kalda – Mihkli – Posti. Bussid ei läbi Lossiplatsi bussipeatust, mis on üle viidud Kalda tänavale.
 
Ajutine bussiliikluse korraldus Haapsalu vanalinnas kehtib 5. juunist 31. augustini.

 

Maris Saar,
Lääne maavalitsuse pressiesindaja

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments