Läänemaa jalgpallklubi sai valusa kaotuse Pärnult

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

 

Läänemaa jalgpalliklubi kaotas laupäeval kodustaadionil Pärnule 0:1.

Pärnakate võiduvärava lõi Kristian Lenk mängu teisel lisaminutil. Mäng oli tähtis, sest nii Pärnu jalgpalliklubi kui ka Läänemaa on Eesti meistrivõistluste läänetsooni 3. liigas püsinud seni kaotuseta. Tabeliliidrite mõõduvõtu võitis seega Pärnu.

Mängupildi järgi oleks võinud võit tulla pigem Läänemaale. Meie väravavahil väga palju tööd ei olnud, kui mängu viimaseil minuteil haarasid pärnakad ohjad ja üks järjekordseist rünnakuist lõppes väravaga.

Läänemaa jalgpalliklubi uus treener Priit Adamson ütles pärast kohtumist mängijale, et Läänemaa oleks võinud võita, kuid kellegi tähelepanematus viimaseil minuteil maksis kätte. Adamson märkis, et võistkond jättis oma võimalused kasutamata. Sellest hoolimata kinnitas treener mängijaile, et näeb Läänemaa meestes oskusi ja tahtmist, et need võiks mängida taas ka Eesti meistrivõistluste teises liigas.

Fotod: Andrus Karnau

jalgpall läänemaa pärnu karnau

Mängu teisel lisaminutil õnnestus Pärnu jalgpalliklubil pall Läänemaa väravasse keerutada.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments