Haapsalu pastorist aselinnapea sattus geiportaalidesse

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Peeter Vikman arvo tarmula

Peeter Vikman. ARVO TARMULA

Haapsalu aselinnapea Peeter Vikman rääkis reedel volikogu istungil, et samal ajal loomavaenuliku teo hääletusega pani keegi tema kontaktandmed geiportaalide tutvusrubriiki.

„Minu tööpostkasti hakkas laekuma härradelt ettepanekuid intiimsete kohtamiste kohta,” tunnistas Vikman.  „Keegi oli minu aadressi registreerinud vastavatesse portaalidesse.”

Eriti hoogsalt tuli pakkumusi pärast tööd ja nädalavahetuseti.

„Suutsin osa registreerimisi kustutada, aga pakkumine koos piltidega jätkub,” ütles Vikman.

Vikman tunnistas, et see on häiriv ja solvav. Vikmani hinnangul on linnavalitsus teinud hulkuvate loomade heaks kõik, mis võimalik: oli avatud hange, ka oponendid said pakkuda, nüüd on Läänemaal kaks loomade varjupaika.

Vikman on Keskerakonna liige, samuti Haapsalu Vabakoguduse juht.

Vikmani sõnul polnud loomavaenuliku teo selgitamsel tegemist hääletamisega,see oli klikikampaania. Tema sõnul  klikiti hääli kokku vaid 300 unikaalselt IP-aadressilt.  Vikmani sõnul ei läinud linnavalitsus meediasõjaga kaasa ja lasi „oponentidel karjuda”.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
20 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
teadja
8 aastat tagasi

Vikman Peetril on neli last, 2 täiskasvanut, 2 kooliealist

Pq
8 aastat tagasi

Politsei tegeleb sellise asjaga päris kindlasti!
Vikman palun mine politseisse ja tee avaldus ka loomavaenuliku teo hääletuse võltsimise asjas. Kui inimene on puhas, siis ta läheb politseisse. Aga kui ei julge minna ja ajab tühja juttu, siis teadagi….

poosi
8 aastat tagasi

Ma arvan,et eesti riigis sellise asjaga politsei lihtsalt ei tegele-tee konto kellest tahad,politseibsellega ei tegele.

Mihkel
8 aastat tagasi

Kulus mitu kuud, kuniks pastor saaga välja mõtleb. Aga, kes klikkis, seda ta pole ikka maininud.

Pepe
8 aastat tagasi

Imekspandav, et Peeter Vikman seda geiteemat loomakaitsjatega seostada julgeb. Ilmselgelt üritab rahvast loomakaitsjate ja selle uue varjupaiga vastu üles kruttida. Mage, mage ja veelkord mage. Minu soovitus Vikmanile ja üleüldse linnavalitsusele- andke nii hääletustulemuste võltsimine kui ka geiportaalijama politseile uurida, kui julgete muidugi.

Mina
8 aastat tagasi

Olge normaalsed sel varjukateemal.
Vikman esines Pealtnägijas ka, sest oli mingi tüli katmata kaevuga, kuhu sisse kukuti. Eks lahkhelisid ole olnud mitmeid. Kindlasti ka neid, mis pole meediasse jõudnud. Kas on õige ühes suunas viidata.

mh
8 aastat tagasi

Mage lugu on küll selle enda poolt üles kiideyud nunnuka varjupaiga turule tulekuga. Ka teistes maakondades on skeemid enam vähem samad. Loodetakse suure kära ja solvamistega konkurent välja tõrjuda.

Kübe
8 aastat tagasi

Kes tegi kapiukse lahti?

.
8 aastat tagasi

no vähemalt on lööki.

lugeja
8 aastat tagasi

Noh loomakaitsjad ,visake nüüd silda