Rehabilitatsioonikeskus laiendab parklat

Kaia Ansip

kaia.ansip@gmail.com

Taastusravihaigla 001 - Urmas Lauri (1)

Taastusravihaigla. URMAS LAURI

Haapsalu neuroloogiline rehabilitatsioonikeskus saab jalgrattaparkla koos väikese varjualusega. Heakorrastusprojekti raames on käimas parkla laiendamise projekt, mille mõõtmine ja uuring on kestnud juba aasta. 

„See on parkla laiendamise esimene etapp, parkla enda valmissaamisega läheb aega; kui selle aasta lõpuks ei jõua, jõuab järgmisel aastal,” ütles rehabilitatsioonikeskuse juhatuse esimees Priit Eelmäe.

Praegune parkla ei vasta tänapäeva tingimustele, peale rehabilitatsioonikeskuse vajavad parkimispinda ka Laines, promenaadil ning kohvikutes käivad inimesed.

„Omal ajal, kui parkla ehitati, ei olnud nii palju autosid kui on praegu,” ütles Eelmäe.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
külastaja
8 aastat tagasi

Seal on tihti võimatu üldse mingit kohta leida. Kas pole mõeldud promenaadi poolsele haljasalale parklat oluliselt laiendada? Töötajad pargivad, puhkajad pargivad, Laine külastajad pargivad ja need, kellel tõesti oleks vaja uksele lähemale saada, peavad auto Promenaadi hotelli juurde jätma. Ja sealgi pole tihti ruumi. Üks paras pudelikael on see Laine ja neuroloogia vaheline ala.