Lääne Elu paberleht laupäeval, 23. mail

Malle-Liisa Raigla

malleliisa@gmail.com

lel2305001

Haapsallu kavatseb tulla viis ettevõtet

Suve jooksul alustab PKC hoones tööd kolm uut ettevõtet, kes pakuvad tööd kokku umbes 35–40 inimesele.

Kaks ettevõtet on pärit Soomest: üks valmistab paatidele juhtmeköidiseid ja teine trafosid. Kolmas on Eestist pärit plastiettevõte. Samuti kavatsevad veel kaks Eesti ettevõtet Haapsallu oma tegevust laiendada: üks on mööblitootja ja teine õmblusettevõte. Mööblifirma hakkaks tööd pakkuma umbes 30 inimesele ja õmblusettevõte 10-le.

 

Salajõe rahvas jätkab võitlust turbakaevanduse vastu

Salajõe külaselts esitas keskkonnaametile vaide Niibi uue turbakaevanduse keskkonnamõju hindamise aruande kohta.

Selts tahab, et turbakaevanduse keskkonnamõju uuritaks senisest detailsemalt. Elanikud on veendunud, et selleks, et Salajõe karstialal oleks edaspidigi võimalus kasutada allikaid, salvkaeve ja puurkaeve, tuleks lõpetada Salajõe reostamine  agressiivse kuivendusveega.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ariel
8 aastat tagasi

Kes veel ei teadnud, et seal alko pood on, teab seda nüüd kindlasti.

maamehele
8 aastat tagasi

selleks, et mõista täiust, peab kogema ka tühjust. Tühi tünn pidi hästi kõmisema.Kodus peab ka vahel tube tuulutama. Näe, sinagi maamees räägid ainult tühjusest. Klõbista siis midagi täiuslikku, et täita tühjust.

kavatsen
8 aastat tagasi

ka võib olla homme haapsallu tulla, esimest korda kavatsesin tulla möödunud aastal, aga siis ei finantseeritud seda projekti, nüüd sai uus startup projekt kirjutatud ja otsime finantseerijaid.samuti kavatsevad kaks tuttavat ka haapsallu tulla, aga see sõltub sellest, kas valitsus tõstab kütuse aktsiisi või hoopis alkoholi aktsiisi. teada olevalt ka üks tsuktsi kavatseb haapsallu tulla, aga asi seisab matkamiseks sobiva suurusega kirsade leidmise taga, ka kolm lagle on lubanud haapsalust läbi lennata.

anna aga tulla kavatsen
8 aastat tagasi
Reply to  kavatsen

Anna aga tulla, mis sa nii pikalt kavatsed. Kõik parimad peenramaad rabatakse jooksupealt käest ära.Pea meeles, et valijale jäävad ikka valjad. Meil on suurepärane pinnas idufirmade arenguks.
..ja Köikse suuremad kadakad oo meitel, köikse kövemad töömehed oo meitel ja vahel möni loll eksib ära kah.

Maamiis
8 aastat tagasi
Reply to  kavatsen

Issanda loomaaed on suur ja äraarvamatu! Sinna kuuluvad ka need kelle pööningul vilistab tuul ja pesitseb iühjus, aga ei suuda kuidagi loobuda klaviatuuri klõbistamisest ja oma hälbe eksponeerimisest. Kurb, aga tõsi !!!

Kübe
8 aastat tagasi
Reply to  Maamiis

Eks see kärakas teeb ka oma töö

naljamees kübele
8 aastat tagasi
Reply to  Kübe

sina peaksid kõige paremini teadma, mis väärtus on sõnal tühi… näiteks tühi töö ei kanna vilja, aga tühi taara toob juba midagi täiuslikku endaga ühes – kõbinat.

...
8 aastat tagasi

miks see kunstikooli uks nii jubedas seisus peab olema. värvige see ometi üle…