Suurperede emad said emadepäeval ennast ilusaks teha

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

emadepäev Emadepäeval said suure pere emad endale ilusa soengu ja uhked küünemaalingud. MARIS MURUMÄE

Läänemaa suureperede liit pidas emadepäeva laupäeval, 16. mail sotsiaalmaja peeglisaalis, peole olid oodatud kõik liitu kuuluvad emad.

Emad said sellel peol endale soengu, kauni meigi ja küüned. Selle ilu jäädvustas fotograaf Maris Murumäe („Photos by Maris”) Tallinnast.

Meiki tegi Reet Lillepuu. Küünemaalingute autor oli küünetehnik-maniküürija Jana Ikmelt, kes tegi seda sponsorluse korras ja oma vahenditega. Soengumeister oli Anneli Erstu.

Suur tänu ka meie abilisele, lapsehoidjale Agnes Treialtile, kes ajal, mil emad olid hõivatud enda kauniks tegemisega, meisterdas koos lastega emadele kaarte ja mängis nendega sotsiaalmaja Apelsinitoas.

Meeleoluka ja menuka emadepäeva aitasid meeldejäävaks muuta paljude ettevõtete tehtud kingitused. Suur tänu Päikesekohv, Sirowa, Ursus, L'Oreal, Expressions, Tradehouse, Ibero, Kodulux, Ühinenud Ajakirjad, Avon, Madara, Siison, Koduekstra, Tallink, Bestvendor, Kodupaber.

Maitsvad kringlid tegi Kastani kauplus, kringli kõrvale sobis hästi Päikesekohvi kohvikoolitus. Peoruumi andis sotsiaalmaja.

Läänemaa suurperede liit kutsub meie hoogsates tegemistes kaasa lööma kõiki peresid, kus kasvab vähemalt neli last.

Anneli Erstu,
suurperede liidu juhatuse liige

 
Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
15 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Karumõmm
8 aastat tagasi

kui hing on kuri…ega välimus hinge kurjust ei peida…määrige ennast või maasikamoosi või MEEga…

Rahulolev ema
8 aastat tagasi

Miks inimesed ei taha kiita midagi toredat… meil oli nii vahva, et lahkusime alles enne kl.20 öhtul. Jätkus imeilusaid emasid, röömu ja naeru. Oli väga tore omasuguste keskel olla ja päeva täiega nautida. Köik emad said kingitusi. Kiidaks ennem toetajaid ja oleks önnelikud, et meie riigis on firmad, kes emasid austavad. Edaspidi ikka vaatan, kelle tooteid ostan. Kes tahab vigu otsida, see leiab neid igalt poolt!

Suurpere ema.
8 aastat tagasi

Mina olen isiklikult üritusega rahul sai juttu ajatud uute peredega tutvutud olid loosipakkid lauake maniküür meikar kohvi tutvustus.Ilusaid küüni küll endale ei saand aga nägin millise pühendusega ta seda tegi. Emadele meeldis ja ma arvan et kes kohal ei käind ei saa ka asja kommenteerida.

naljamees kübele
8 aastat tagasi

Kahjuks peab meigi ööseks maha pesema, et hommikul ei ärkaks nagu pandakaru silmad mustad peas ning nende küünemaalingutega lahingusse ei minda- hoidutakse igati vastase küünistamistest.Jah, kõik on kaduv siin ilmas. Aga tunne ja mälestus on jääv, mis annab jõudu.

Aga kohviaparaadist mõeldes, siis ega seda aparaati nii väga ei taheta (ma mõtlen küll enda seisukohast) pigem loosiõnn on see, mida taga igatsetakse. Eestlane ei taha lakki saada. Kui eestlane saab lakki, siis tähendab see ebaõnne, aga inglaste jaoks on see õnn (Ita Everi saatest).
Soovin kõigile good lakki.

Kübe
8 aastat tagasi

Meik ja uued küüned ning koju lahingusse uutele saavutustele.

nimi+kohustuslik
8 aastat tagasi

Et mis mõttes siis? Emadel tore üritus.tasuta meik,küüned, soengud,see kõik fotodele jäädvustatud aga keegi kirub,et kohviaparaati välja ei loositudki ? Näe,läks hoopis ruumi kõikidele kasutamiseks. Täitsa pael ikka,mis saamise peal väljas inimesed teil seal on. Kas endal ei ole häbi?

miina
8 aastat tagasi

Kommentaare lugedes meenus aeg,kui oli nsvli järgne raske aeg ja välismaalt saadeti valda köikvöimalikku nn abi…siis läks ka hull madin lahti,et,kes mida saab ja kes sai rohkem 😀 tundub,et elu pole raasugi muutunud

miina
8 aastat tagasi

Täitsa pael,miuke elu

..
8 aastat tagasi

Kahju kohe lugeda selliseid kommentaare. Üritus oli väga ilus. Jõudu ja jaksu edaspidi liidule ja nende toredatele emadele.

Liina
8 aastat tagasi

Tore, et jutust loetakse välja mis himud mul on, aga siis oleks võinud välja lugeda ka seda, et mina pole liidu liige. Teate Eesti on nii väike ja jutud levivad, Ja nende jutude kohta on vahva ütlus, et kala hakkab alati mädanema peast.

.
8 aastat tagasi
Reply to  Liina

Seda küll välja ei lugenud,et sa liidu liige ei ole. Küll aga seda,et otsid põhjusi,et liidu juhtkonda mustata. Võib olla eelmine juhtkond meeldis rohkem ja uut ei soovita omaks võtta. aga…..teate,Eesti on nii väike ja jutud levivad,miks jällegi eelmisest juhatusest üks inimene pidi tagasi astuma. Ning tõenäoliselt sina, kui külajuttude kuulaja ja levitaja, peaksid ka sellega kursis olema.