Läänemaa parimad õpilasfirmad käisid peaministri vastuvõtul

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 4

Sellel teisipäeval käisid Haapsalu noored ettevõtjad innovatsioonikeskusest peaministri vastuvõtul.

Selle aasta eesti õpilasfirmade finaal võistlusele pääses läänemaalt kaks õpilasfirmat. Õpilasfirma Levidera E-muusikakool ja Desir. Finaalist tuldi tagasi teise parima õpilasfirmana eestist tunnustusega. E-muusikakooli noored olid väga lähedal võidule, mis oleks nad viinud Eestit esindama Euroopa Õpilasfirmade laadale Saksamaal.

Kõigile õpilasfirmade võistluse finalistidele korraldati Stenbocki majas pidulik peaministri vastuvõtt, kus peaminister tunnustas noori ettevõtjaid rääkides meist, kui Eesti tulevastest suurtest ettevõtjatest ja eesti tulevastest majanduselu arendajatest.Tuli ka välja, et meie peaminister on ise aastaid tagasi teinud õpilasfirma, mis finaali ei jõudnud ja pankrotti läks. Seal juures naljatades, et kõik selles ruumis olevad noored on juba edukamad, kui Taavi Rõivas ise selles vanuses.

Minnes kohtuma peaministriga pidime kõik läbima turvakontrolli ja tõestama enda isiksust isikut tõendava dokumendiga. Peminister tegi isiklikult noortele ekskursiooni Stenbocki majas- näidates tööruume, konverentsi saali ja kohti, kus võetakse vastu väliskülalisi. Vaadati suurepärast vaadet Stenbocki maja rõdult ja tehti pilte ministriga. Mainiti ka, et igale väliskülalisele tehakse samasugune tuur Stenbocki majas, nagu tehti ka meile. Ainult selle vahega, et maailma kõige mõjuvõimsamat inimest, Barack Obamat ei lubatud rõdule turvalisuse huvides.

Stenbocki majas käisid: E-Muusikakooli tegijad Markus Lember,Karel Nappus ja Berta Valdma ning Désiri tegijad Daniil Andrianov, Jekaterina Trõnova ja Artjom Telitsõn. Kogu seda väge saatis Haapsalu innovatsioonikeskuse juht Angela Leppik.

 

Fotod: Stenbocki maja

 

stenbock stenbock1 stenbock2 stenbock3

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kristo
8 aastat tagasi

Palju õnne!
Aga autor on firmat ilmselt eesti keele tundide arvelt teinud ja sellest on kahju. Vilets keelekasutus ettevõtjat ei reklaami.

Aureel
8 aastat tagasi
Reply to  Kristo

Kuid tulemused räägivad ise enda eest, oled Sa minuga nõus!?

FBJ
8 aastat tagasi

Nüüd on siis selge, miks seda õpilasfirmade karnevali vaja etendada on

Aureel
8 aastat tagasi
Reply to  FBJ

Ja mis Sinul selge on, kas see, et noored on meist paremad :)?