Kohaliku omaalgatuse programm jagas 30 000 eurot

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

alveri preemia pitsikeskuses (6)

Pitsikeskuse juht Mirje Sims sai toetust pitsipäeva jaoks. ARVO TARMULA

Kohaliku omaalgatuse programmi kevadvoorust sai 22 projekti toetust kokku peaaegu 30 000 eurot, raha ei jagunud 24 projektile.

Suurima toetuse, 2000 eurot, said Haapsalu käsitööseltsi 4. pitsipäev, Peraküla teatri lestakalafestival, SA Innokas nii robootika programmeerimise koolitus kui ka 3D printimise teenus, Martna spordiklubi jõusaal, Lihula spordiklubi kettagolfipark, muusikatuba Päevalill muusikariistade ostuks ja Ridala luterliku koguduse laste mänguväljak.

Ridala külaselts sai 1500 eurot 25. külamängude korraldamiseks, niisama palju sai ka Asuküla selts kodukandipäeva tarvis.

Tuhandeeurose toetuse sai vabatahtlik reservpäästerühm, kes tahab koolitada vabatahtlikke; Kinski külaselts ratsaspordiplatsi lasipuu renoveerimiseks, Siili stuudio villatööde, Piirsalu küla selts õmbluspäevade ja Keskaegne Lihula ajalooraamatu tarvis.

Teised projektid said alla tuhande euro toetust.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Lugeja
8 aastat tagasi

To Üks targutaja! Asuküla koolimajas toimetab külaselts ja võikid ju küsida nendelt, miks mädaneb kui mädaneb?

üks
8 aastat tagasi

500000 kroonine laste mänguväljak seisab tarbetult ja mädaneb Asuküla endise koolimaja õuel