Eesti pääses Eurovisioni finaali

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

eurovision

Õnnelikult lõppvõistlusele pääsenud Eesti lauljad Elina Born ja Stig Rästa tulid poolfinaali järgsele pressikonverentsile Soome lipuga. ANDRES PUTTING/EBU

Eesti esindajad Stig Rästa ja Elina Born pääsesid Eurovisiooni finaalvõistlusele. Soome edasi ei pääsenud, kirjutas ERRi uudisteportaal.

Lisaks Eesti võistlusloole "Goodbye to Yesterday" pääsesid edasi ka Armeenia lugu "Face The Shadow", Albaania laul "I'm Alive", Venemaa "A Million Voices", Rumeenia võistluslugu "De La Capat/ All Over Again", Ungari laul "Wars For Nothing", Kreeka pala "One Last Breath", Gruusia laul "Warrior", Serbia võistluspala "Beauty Never Lies" ja Belgia laul "Rhythm Inside".

Finaali ukse taha jäid Moldova, Holland, Makedoonia, Valgevene, Soome ja Taani.

Finaalvõistlus toimub 23. mail. Võistlust kannab otse üle ETV ja internetist saab võistlust näha ERR.ee ja Eurovisioon.err.ee vahendusel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments