Keskerakonna Läänemaa piirkonna esimeheks valiti Jaanus Karilaid

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Keskerakonna Läänemaa piirkonna aastakoosolek valis pühapäeval piirkonna esimeheks riigikogu liikme Jaanus Karilaiu.

„Rahvas soovib näha Keskerakonda valitsuses ning selle soovi kauaagne eiramine lõhub ühikonna sisest usaldust ja vähendab riigijuhtimise võimekust,” teatas Karilaid pressiesindaja vahendusel.
„Juba kaks kuud pärast valitsuse moodustamist on näha, et Taavi Rõivase juhtimisel lõhed ühiskonnas suurenevad ning majanduse ergutamise asemel on hakatud veel rohkem pigistama väikeettevõtlust,” lisas Karilaid, “tänane valitsus võib küll vägisi ja pelgalt poliitilise jõuga end võimul hoida, aga see ei too uusi töökohti, kõrgemaid sissetulekuid ja Eesti rahva elanikonna kasvu.”

„Ainuke võimalus taastada usaldus valitsuse töö vastu on hakata ellu viima Keskerakonna programmilisi seisukohti ja see on võimalik ainult siis kui Keskerakond saab moodustada valitsuse,” toonitas Karilaid.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
.
8 aastat tagasi

Oli veel kedagi valida või minu teada läänemaa keskerakond=karilaid, ühemehebänd

Kesik
8 aastat tagasi

Naiivne on arvata, et kui rahvas Reformi ei taha valitsusse siis tahab Keskerakonda. Katel pole põrmugi parem, kui pada.