Noarootsi päästering oli Lääne regiooni parim

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

päästering

Reedel Pärnu-Jaagupis peetud Lääne regiooni päästeringide lõpuüritusel saavutasid Noarootsi päästeringi lapsed pika võistluspäeva järel tiitli Lääne regiooni parim päästeala noortering 2015.

Võistlustel tuli teha tuletõrjesporti ja ronida tuletõrjetorni.  

Seejärel tuli näidata oma teadmisi-oskusi ulukite tundmisel ja prügi sorteerimisel, hulga suitsuandurite hulgast leida korrasolevad ja need ka lakke paigaldada, lahendada liiklusalaseid ülesandeid ja näidata, kuidas päästevest õigesti selga panna, vastata raudteeohutust puudutavatele küsimustele ja täita häirekeskuse ülesanne. 

Noarootsi päästeringi lastest osalesid võistluseö Eli Mitman, Kätlin Kärpp, Carolin Uusmaa, Anne-Mai Melles, Heleri Melles, Markus Rannamäe, Kristo Tsarents, Sandra Piir, Linda Malmet, Kustav-Rudolf Kari. Päästeringi juhendavad Irmeli Ait ja Meelis Lusik.   

Noarootsi lapsed said kolmikvõidu ka torni ronimises. 

Läänemaalt osales võistlusel ka Ridala Pritsumeeste seltsi noortering, kes sai eriauhinna häirekeskuse ülesande parima lahendamise eest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments