Haapsalu peatänaval algas suvi

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Epp Maria Galerii avamine 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Võib öelda, et tänasel päikesepaistelisel laupäeval läks Haapsalus Karja tänaval elu käima. Haapsalu Raamatu ja Dietrichi terrassid on külalistele avatud, Epp Maria Kokamägi avas oma galerii. Eile tegi uksed lahti ka alkoholipood endises Kuke galeriis.

Epp Maria Kokamägi avas galerii väikeste kingitustega külalistele – kõik, kes täna galeriid külastavad, saavad tasuta kalendrid ja kalendermärkmikud ning täna on kõik kunstiteosed 20 protsenti odavamad. Samuti ootab külastajaid uus maalisari „Näkineitsi“.

„Maalisarja nimetus on „Näkineitsi“, kuna näkineiu on Haapsalu sümbol ja oli kunagi ka Haapsalu logo,“ rääkis Kokamägi, kes on südamest Haapsalusse kiindunud. Värvide poolest valitseb tema selleaastaseid maale türkiissinine – inspireeritud Haapsalu lahest.

Esimest korda on Epp Maria galeriis võimalik saada T-särgi omanikuks. Särgile on trükitud ingel.  

Fotod: Arvo Tarmula

 

Epp Maria Galerii avamine 2

Epp Maria Galerii avamine 3

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Eks paljude
8 aastat tagasi

….eestlaste võimete piir ongi teiste sõimamine. Mis on piinlik. Tehke ise paremini. Juba vene ajal ütles mu roodukomandör Siberis,et ärge võtke südamesse,vaid suhu…

Politseiuudised maakonnast
8 aastat tagasi

Ega Läänemaal mujal kui Haapsalus midagi juhtugi. Leheseppade tööraadius ulatub linna piirini.

Kodanik
8 aastat tagasi

Epp Marika????? … Sõnu pole….

Marika-Maria
8 aastat tagasi

no parandage ometi ära…. või kui juba nii segaselt kirjutate siis võiks ka mainida, et Epp-Marika avas alkopoe ja Kuke galeriis on kanala….

Posti+Mees
8 aastat tagasi

ega mujal Haapsalus suve saagi olema…tänavad on sellised et ohutum on jalakäijal kartulipõllul kõndida…turgu ka enam pole…
haapsalule võiks vabalt anda Kolelinna tiitli…

Kübe
8 aastat tagasi

Õllega on alati soe.

pook
8 aastat tagasi

Tuleb teile suvi, +10 kraadi ja külm tuul või +15 ja vihma.