„Muna ja kana” laskmisvõistlus tõi lasketiiru üle 30 lapsevanema

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Muna ja Kana HelenKallikorm_HendryViira_KarlArminVosur_AngelaVosur_EneToomingas_EkkeAlarToomingasVõistlustules on Helen Kallikorm (vasakult) ja Hendry Viira, Karl Armin ja Angela Võsur ning Ene ja Ekke Alar Toomingas. Foto Grete Sammal

Spordikooli laskmisosakonna kevadistel laskmisvõistlustel "Muna ja kana", mida tänavu peeti 19. korda, osales 32 lapsevanemat.

Võistluses osalevad kaheliikmelised võistkonnad ja omapära on see, et võistkonna üks liige on laps, teine aga tema isa või ema, vanaema või vanaisa. Lapsest treener peab oma vanemale suutma teha selgeks laskmise algtõed. Seekord oli oma lapsi toetama tulnud 15 ema ja 17 isa ning kohati kujunes võistlus väga tuliseks ja hasartseks.

Esimest aastat treenivatel lastel oli lubatud püssi lasta toelt. Siin tuli võitjaks võistkond Kristjan Tokko ja tema ema Raina Soosaar 97 silmaga. Teise koha sai Peeter ja Aivar Kaus 95 silmaga ja kolmanda Robin ja Meelis Rohilaid 91 silmaga.

Mitmendat aastat trennis osalevad pidid laskma püssi käelt. Siin osutus parimaks võistkond Andres ja Alar Kruusma 99 silmaga. Teisele kohale platseerusid Kristjan ja Tiit Tiitsma 96 silmaga ning kolmandale kohale Jander ja Andres Korpe 95 silmaga.

Püstolilaskmises võitsid üllatuslikult Villem ja Kulno Rehkalt 91 silmaga. Teise koha lasid välja Eerik ja Anti Salf 90 silmaga. Kolmandat kohta jäid 87 silmaga jagama kaks võistkonda — Henrik Astra ja Pelle Häggblom ning Lydia ja Raal Kurus.

Mati Seppi

 

 

 

Mati Seppi

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments