Galerii: Kallis Mari lasti vette

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 10

Aurupaat Kallis Mari tõeteti täna Haapsalu jahtkubi kailt vette ning esimese sõidu teel lõbusõidusalus Muuseumiöö päeval 16. mail.

"Tuleme Kalli Mariga Haapsalu elanikele ja linna külalistele lähemale," ütles SA Läänemaa Muuseumid juhataja Anton Pärn. Promenaadi hotelli omanikega on linnavalitsus ja muuseumijuht saavutanud kokkuleppe, et Kallis Mari hakkab silduma Promenaadi hotellile kuuluva kai ääres.

Fotod: Arvo Tarmula

Kalli Mari vettelaskmine (1) Kalli Mari vettelaskmine (2) Kalli Mari vettelaskmine (3) Kalli Mari vettelaskmine (4) Kalli Mari vettelaskmine (5) Kalli Mari vettelaskmine (7) Kalli Mari vettelaskmine (8) Kalli Mari vettelaskmine (9) Kalli Mari vettelaskmine (10) Kalli Mari vettelaskmine (11)

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tont.
8 aastat tagasi

Rong ja laev on kindlasti väga hea äriidee. Aga laevale oleks ka vett tarvis,nii et ta oleks võinud ikkagi Veskiviigi jahtklubisse jääda….

AGH
8 aastat tagasi

Uudis oleks pigem see kui ta oleks õhku lastud. Lääne Elu selle nimel pingsalt töötas kogu eelmise suve, aga ei miskit.

?
8 aastat tagasi
Reply to  AGH

Õhku ei lastud aga hulk küsimusi jäi küll õhku rippuma.