Õhtuleht: Läänemaa loomakaitsjad tülitsevad raha pärast

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kassike varjupaik urmas lauriKassid Haapsalu Loomaabi varjupaigas. Foto Urmas Lauri

Ehkki Haapsalus napib hulkuvaid koeri ja kasse, konkureerivad nende pärast Haapsalu Loomaabi MTÜ ja Varjupaikade MTÜ, sest tööks loomadega saab nii riigi, omavalitsuse kui annetajate raha, kirjutab Õhtuleht.

Varjupaikade MTÜ otsustas kuuendana luua Läänemaa varjupaiga, kus algus tehti aastavahetusel riigi eraldatud 10 000 eurose investeeringutoetuse abil, millest 4800 kulus ehitustehnika firmalt Ramirent soojakute hankimiseks ning 1000 koeraaedikute peale. 15. aprillil sai Haapsalu-Lihula maantee seitsmenda kilomeetriposti juurde jääv Läänemaa varjupaik kasutusloa.

Haapsalu linna poolt välja kuulutatud uue hulkuvate loomade püüdmise ja hoidmise teenuse hanke võitis Haapsalu Loomaabi MTÜ, kes pakkus nelja aasta peale kokku 34 680. Varjupaikade MTÜ aga pakkus 35 952. Läänemaa varjupaika hankel kaotuse tõttu 1. mail ei avatud, kuid Priks loodab annetajate toel varjupaiga tulevikus siiski käima saada.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments