Lääne Elu paberleht neljapäeval, 23. aprillil

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Le 20150423Martna volikogu õpib eelarvet

Martna vallavolikogu uus koosseis teisipäeval valla eelarvet ei arutanud. Eelarve tuleb päevakorrale volikogu järgmisel istungil, aga enne tahab volikogu uus koosseis end eelarve mentelmisega kurssi viia. Eelarve puudumine pärsib aga valla elu, sest palka maksta ja lepingulisi kohustusi täita vald saab, aga uusi kohustusi võtta ei tohi.

Pullapääl on prügiplahvatus

Pullapää kunagine raketibaas näeb välja nagu prügiplahvatuse järel mahajäetud sõjatander. Raudteetammile rajatud tervisetee ääres saab selgelt näha, mida on läänlane tarbinud ja millest loobunud — alates ehitusjäätmed ja autorehvidest kuni  vanade purkide ja kelkudeni.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Asunik
8 aastat tagasi

Kui see prügi teile nii kallis on siis hoidke seda paska oma hoovil, mitte ärge vedage looduskaunitesse paikadesse või kellegi teise maale!

Kahjuk
9 aastat tagasi

Jah, kui prügi kokkuostu hind prügilates oleks kohane prügile, oleks kindlasti ka risustajaid vähem. Ka suurte konteinerite tellimishind ehitusprahi veoks on ikkagi üle mõistuse. Täiesti nõus eelmise kommenteerijaga.

vale keskkonna-
9 aastat tagasi

poliitika tulemus, prügile tuleb kokkuostuks hind määrata ja metsaalused saavad puhtaks. aga rahaahned nn. keskonna käitlejad ning prügikogujad on oma lobi hästi teinud ja tasuta sitast saia tegemine on neile väga kasumlik.