HÕFFi avaparaad on tänavu inspireeritud 1980ndate filmidest

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

HÕFF 177 (1280x853) HÕFFi avarongkäik toimus neljapäeva õhtul. Foto. Urmas LauriMulluse festivali avas zombie'de rongkäik. Foto: Urmas Lauri

Homme avatakse 10. Haapsalu õudus- ja fantaasiafilmide festival. Sellele eelnev avaparaad on inspireeritud 1980ndate filmidest.

Kell 18.30-19 täidab Posti tänavat Kaubamajast kultuurikeskuseni kirev seltskond, kus on äratuntavad tegelased paljudest 80ndate a kultusfilmidest nagu “Back to the Future”, “Mad Max”, “Friday 13th”, “Nightmare on Elm Street” jt. Teiste seas ilutseb paraadil ka võimsate kõlaritega KITT, kes pärineb kuulsast sarjast “Knight Rider” David Hasselhofiga peaosas. KITTI saadavad hordid aeroobikafutusid ja muidugi zombid, ilma kelleta ei möödu ükski HÕFFi avaparaad.

Kell 19 algab kinosaalis festivali juhi Maria Reinupi avakõne ning tuuakse kinolinale hoogne ulmeseiklusfilm “Turbo Kid”.

Avamise ideeautoreiks on Annika Viibus ja Kardo Ojassalu. .

Mulluse zombierongkäigu pilte saab vaadata siit.
 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
normali
8 aastat tagasi

Ilmselt on tegemist täielike debiilidega, kes kvalifitseerub enda hlisemas elus odava tööjõuna meie põhjanaabrite juures. Neid tuleb juba varases nooruses sombifitseerida ja sina mõtle, miks need idioodid rõivase jälle tagasi valivad. Tähtis on ikka see et midagi vibreeriks aiste vahel.