Walkingu kingapood paneb uksed kinni

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

 

Haapsalu kaubamajas asuv Walkingu kingapood suleb ilmselt peagi uksed, sest poe omanikfirmas käib pankrotimenetlus.

Kolmapäevane Saarte Hääl kirjutas Tartu kohtu pressiesindajale Krista Tammele viidates, et Walkingu omanikfirma B.W.T King juhatuse liige Ain Võlli esitas 2. aprillil Tartu maakohtule avalduse pankroti väljakuulutamiseks.

Walkingule Haapsalus pinda rentiva Haapsalu Tarbijate Ühistu esimees Raimond Lunev kinnitas, et jalatsipood on uksi sulgemas. Ühistut teavitati sellest läinud nädala esmaspäeval kirja teel. „Aga üldiselt – eks me arvasime, et midagi on tulemas, kui vaadata, et kaupa poes eriti polnud ja algasid ka makseviivitused,” lisas Lunev.

Lunevi sõnul on B.W.T King tarbijate ühistule rendiraha võlgu, kuid see summa pole kuigi suur.

Millal kauplus täpsemalt uksed suleb, ei osanud Lunev veel öelda, sest see sõltub tema sõnul ka pankrotihaldurist. „Aga ega see enam pikalt aega võta, ma arvan, et aprilli lõpuks,” lisas ta.

Tühjaks Walkingu ruumid kaubamajas ilmselt ei jää, sest juba praegu on neil kaks huvilist. Mis laadi huvilistega tegemist on, ei soostunud Raimond Lunev veel avaldama. „Ütlen vaid, et väga huvitavat laadi,” ütles ta.

Lunevi sõnul on Haapsalu kaubamajas vaid üks vaba rendipind, kuid ka sellel on tahtja.

 

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
A.Hit
8 aastat tagasi

Naiste Varjupaik…
siis saaks seniilsete soomlaste hordid neid tarvitada suveperioodil tasuta Tarbijate Ühistu müüjate palgarahast maha arvates…

...
8 aastat tagasi

Sushit võiks müüma hakata.

K
8 aastat tagasi
Reply to  ...

Haapsalu juba tuleb sushi restoran.

O
8 aastat tagasi

Varjupaiga

Raimondo
8 aastat tagasi

Teeks sinna burksileti äkki