Noored laskurid tõid Haapsallu kaks Eesti meistritiitlit

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 6

Haapsalus toimusid kuni 14 aastaste (C-vanuseklass) Eesti noorte meistrivõistlused laskmises.

Noortele „laskurihakatistele” on selline vähendatud programmiga võistlus parajaks katsumuseks saamaks ettekujutust: „MIS see laskmisvõistlus on?”.

Hästi esinesid kodutiirus Haapsalu noored. Võideti kaks meistritiitlit ja kaks pronksmedalit.

Õhupüstoli harjutuses 20 lasku tuli võitjaks Anni Kallas 171 silmaga, teiseks kolmandaks platseerusid Viljandi tüdrukud.

Poiste õhupüstolis serveeris superüllatuse Elari Tahvinov. Isiklik rekord 167 silma ja meistritiitel. Ühe silmaga edestati Narva poissi. Samas harjutuses ei soosinud aga õnn Karl Armin Võsurit, kes jäi neljandaks sama silmaga, mis oli pronksmedaliomanikul. Mõlemad lasid 163 silma, kuid kehvem viimane seeria jättis meie poisi neljandaks.

Pronksmedalid tulid meie laskuritele spordipüstoli ringmärgi harjutustes. Tüdrukute arvestuses võitis Anni Kallas 206 silmaga pronksmedali, jättes neljandaks võistkonnakaaslase Anete Looritsa 204 silmaga.

Poiste arvestuses kordas oma eelmise aasta kolmandat kohta Kaspar Kohtring 221 silmaga. Tulemus oli tunduvalt parem kui eelmisel aastal Paraku olid paremaks läinud ka konkurendid. Siingi oli meie laskur neljandal kohal. Üllatas oma esimesel vabariiklikul võistlusel osalenud Hendrik Astra saades kokku 210 silma.

Jätkus Läänemaa noorlaskurite käesoleva aasta tava, tuua igalt noorte tiitlivõistlustelt vähemalt üks kuldmedal. Aasta algusest on neid kogunenud järgmiselt: 5 kulda, 3 hõbedat, 6
pronksi.

Mati Seppi

Fotod: Mati Seppi

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments