Lääne Elu paberleht teisipäeval, 14. aprillil

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Le 20150414Tervise kaotanud mees loodab tööandjalt kohtu abiga hüvitise välja nõuda

Morobell ei taha maksta kalalaeval juhtunud õnnetuses töövõime kaotanud mehele igakuist hüvitist. Nägu fotograafi eest varjates lappasid Morobelli juhid ja omanikud Aldona ning Raivo Baum eile kohtus pabereid, et esitada tõendeid oma kunagise töötaja vastu, kellega juhtus 2011. aasta jõululaupäeval raske õnnetus.

Aastakümneid merd sõitnud mees töötas tüürimehena Morobellile kuuluval kalalaeval Ramsi. Jõululaupäeval 2011 takerdus vintsil tross ja kõige lähemal asunud tüürimees läks seda vabastama. Kusagil traali mehhanismis takerdunud kett vabanes pingest ja tabas meest kuklasse. Õnnetuse tõttu kaotas mees tervise ja töövõime.

 

Uus partei kogub jõudu

EKRE esimees Mart Helme tahab uues riigikogus võtta 51 kohta. Lääne-Eesti ringkonnas on parteil 155 liiget. Helme ütles, et nüüd tuleb luua osakond igasse asulasse. Kui on vähemalt viis inimest, saab osakonna luua. EKRE Lääne- ja Hiiumaa piirkond valis pühapäeval uueks juhiks põllumees Hardi Rehkalti, Haapsalu linnapeakandidaadiks hakkab aga muusik ja õhtujuht Ille Palusalu.

 

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments