Martna volikogu tuleb kokku tuleval teisipäeval

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Martna vallasekretär Kaie Talving

Martna vallasekretär Kaie Talving (fotol) ütles, et valla valimiskomisjon kinnitas teisipäeval volikogu uue koosseisu. Komisjon kutsus vallavolikogu uue koosseisu kokku tulevaks teisipäevaks, 14. aprilliks.

Martna eelmine volikogu astus 1. aprillil tagasi, sest ei suutnud poliitiliste erimeelsuste pärast kinnitada selle aasta eelarvet. Martna uued volinikud on Eevi Rätsep, Marika Ütsik ja Indrek Urbas (kõik IRL), Toomas Merila (EKRE), Ene Pallas, Vello Pukk ja Halja Veersalu (kõik valimisliidust Koostöö).

IRLi nimekirjas olnud asendusliige Rama Põllumäe loobus kohast volikogus. Volikogu esimese istungi päevakorras on esimehe ja aseesimehe valimine.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
up
9 aastat tagasi

Vallasekretäril kulub juristiharidus ära,sest seadusi on vajalik teada,ja et edaspidi rumalaid apsakaid aidata vältida.

2.kodanik
9 aastat tagasi
Reply to  up

Kuigi sinu juriidiline olukorra analüüs on pikk, põhjalik ja muljetavaldav, on sellest ikkagi suhteliselt keeruline välja lugeda, mida konkreetselt süüks pannakse.