Uus valitsus lubab analüüsida Haapsalu raudtee taastamist

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

 

Uue valitsuse tegevuskava lubab analüüsida Riisipere-Haapsalu raudteeliini taastamist.

Valitsuse tegevuskavas on ebamääraselt viidatud, et valitsus toetab transpordiühenduste parandamist maakonnakeskuste ja tõmbekeskuste vahel vastavalt majanduslikele võimalustele.

Valitsuse tegevuskavas on see-eest terve rida transpordiinvesteeringuid, mille valitsus lubab kindlasti rajada. Nii lubab uus valitsus alustada Rail Balticu ehitust. Samuti lubab valitsus parandada raudteetaristu läbilaskevõimet, rekonstrueerides taristu ja tõstes reisirongide piirkiirusi Tallinn-Rapla, Tallinn-Keila-Paldiski, Tapa-Tartu ja Tapa-Narva raudteel.

Valitsus lubab ehitada uue parvlaeva Hiiu- ja Saaremaa vahele Sõru-Triigi liinile. Samuti ehitada Tallinna-Tartu maantee neljarealiseks. Mäoni ulatuv neljarealine lõik peaks valmis saama aastaks 2020.

Muuhulgas on valitsusleppes nimetatud Tallinna Haabersti ristmiku rekonstrueerimist, mis oli juhtivate Reformierakonna poliitikute lubadus valimistel.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tont.
8 aastat tagasi

Mu naine analüüsis ka, et miks ma nii kaua õlle järgi käin. Et helikopteriga oleks palju kiirem. Aga KES lennu maksab ? Ajal,kus kaubavedu pole, peavad kõik kaasakilkajad oma maksudest kinni maksma vähemuse sõidurõõmu…

Kõverkaela juhanile
8 aastat tagasi

Ah soo – nüüd kui IRL on paika valitud siis nüüd tuleb välja et alles kakkavad alles analüüsima raud tee taastamist. KRT kas me selleks teid sinna mäe otsa valisime. Sellise kelmuse eest tuleks vangi panna. Nagu selja keerad nii on lubadused kohe meelest läinud. Kas poliitika ongi tänapäeval see et poliitikul tuleb kogu aeg püssitoru kuklas hoida ja tema enda valimislubadused temale endale must valgelt välja printida et ta sulle ei valetaks.