Kruusma sõitis end Audrus poodiumile

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

SU poodium Audru sprindil (2)SU klassi parimad poodiumil, vasakul Kalle Kruusma. Foto erakogu

Laupäeval sõideti Audru ringrajal selle hooaja EAL-i karikasarja teine ja Lääne regiooni kolmas rahvasprindi etapp, kust Hillar Kruusma tõi koju esimese ja Kalle Kruusma teise koha.  

Korraldajad olid sõitjatele üllatuseks raja teinud ühegi takistuseta,olid ainult kurvid, ja nii tõusid kiirused kõvasti üle 100km tunnis. Ühtegi tõsisemat äpardust õnneks ei juhtunud, kuigi rajalt väljas käidi kõigis voorudes.

Läänlasi oli stardijoonel 13, üheksas eri võistlusklassis. Kõige edukamad olid Läänemaa võistlejad SU ja veteranide klassis. 

SU klassis oli läänlasi stardis neli. Veel kuni kolm vooru enne lõppu polnud selge, kuidas poodiumikohad jagunevad. Lõpuks eraldas parimaid alla sekundilised vahed. Läänlastest oli Kalle Kruusma 2.,Egert Jakobi 4.,Jonar Ilves 7. ja Stern Ilves 8..

V60+ (ehk veteranid) klassis oli stardis kaks võistlejat Mati Kuhi Võrumaalt ja Hillar Kruusma Läänemaalt, võitjana väljus Hillar Kruusma.

2wd-s klassis startisid Valmar Gilden,Marko Kukuškin ja Patrick Madar, kes lõpetasid võistluse vastavalt 4.,10. ja 13. kohaga. Kukuškin kurtis rehvide kehva olukorra üle lõpusirgel, mistõttu polnud pidamist ja tuli ka väljasõit.

2wd-v klassis oli stardis Rico Rodi kes stabiilset kuuenda koha sõitu sõites lõpetas ka päeva 6. kohal.

4wd klassis esindas Läänemaad Kaido Saul, kes liigseid riske ei võtnud ja jäi seetõttu viimaseks.

J-16 klassis tegi oma sprindidebüüdi Jako Allika, kes omas kõvasti kogemusi, kuid pidi sel korral leppima veel viimase kohaga.

J-18 klassis püüdsid Läänemaa poisid Martin Jaanus ja Andres Kruusma oma Ladadel vastu punnitada välismaistele automarkidele, aga esiveolised autod jäid sellel korral alistamatuteks. 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments