Haapsalu linnavalitsuse teated

Kylaline

info@le.ee

Uus tn 3 ja 5 kruntide detailplaneeringu eskiislahenduse
avalik arutelu

Teisipäeval, 14. aprillil kell 16 on Haapsalu linnavalitsuse saalis Uus tn 3 ja 5 kruntide detailplaneeringu eskiislahenduse avalik arutelu.
Planeeringuga kavandatakse kruntide omavahelise piiri muutmist ja hoonestusõiguse suurendamist elamute laiendamiseks ja abihoonete ehitamiseks kummalegi krundile.
Eskiislahendusega saab tutvuda 7.–15. aprillini Haapsalu linnavalitsuse fuajees ja linna kodulehel www.haapsalu.ee.

Vee tn 1 ja 3 kinnistute detailplaneering

Haapsalu linnavalitsus võttis 1.4.2015 istungil korraldusega nr 205 vastu Vee tn 1 ja 3 kinnistute detailplaneeringu Haapsalus.
Vastuvõetud detailplaneeringuga planeeritakse ümber Vee tn 1 üldmaakrunt ja Vee tn 3 elamukrunt kaheks üksikelamukrundiks. Hoonestamata kruntidele määratakse ehitusõigus ja arhitektuursed hoonestustingimused üksikelamu ja abihoone ehitamiseks kummalegi krundile, nii et uued hooned sobituksid nimetatud asukohta. 2957 m2 suurune planeeritav ala asub muinsuskaitsealal.
Detailplaneering vastab Haapsalu üldplaneeringule.
Detailplaneering avalikustatakse 16.–29. aprillini. Planeeringuga saab tutvuda Haapsalu linnavalitsuse fuajees esmaspäevast neljapäevani kl 8–17, reedeti kl 8–16.30 ning Haapsalu linna kodulehel (www.haapsalu.ee).
Teave tel 472 5316.

Kinnistult koristatud okste tasuta äraandmine

Haapsalu linnakodanikel on võimalus tasuta ära viia oma kinnistult koristatud oksad Haava tänava lõpus tõkkepuu taga olevale platsile.
Selleks on ette nähtud aeg: 12., 19, ja 26. aprill kell 12–16.

Haapsalu Linnavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments